У закладах освіти району проведено тиждень протидії булінгу

Дата: 25.09.2019 10:03
Кількість переглядів: 2236

З 16 по 20 вересня в закладах освіти району проведено тиждень протидії булінгу «СТОП БУЛІНГ».

Зокрема, у Доброводівському НВК протягом тижня відбулися просвітницькі заходи, спрямовані на інформування учасників освітнього процесу про шкільний булінг та запровадження адміністративної відповідальності за вчинення булінгу (цькування). Учні почули інформацію про види булінгу, міри покарання, навчилися  відрізняти булінг від звичайного конфлікту.

У Дмитрушківській ЗОШ І-ІІІ ступенів учні 5-8 класів взяли участь в анкетуванні «Булінг в учнівському середовищі». З учнями початкових класів проведено годину спілкування «Вчимося жити добрими людьми», а з учнями середніх класів – інформаційну годину «Кібербулінг та засоби його подолання». Діти переглянули  ряд відеороликів «Насильство в школі: міф чи реальність», «Види булінгу», «Булінг очима дітей», «До чого призводить цькування».

Водночас, з учнями 7-9 класу організовано тренінгове заняття «Профілактика булінгу в учнівському середовищі», метою якого було ознайомити учнів з поняттям, формами та структурою булінгу; виховувати почуття емпатії та переживання до дитини, яка зазнала насильства; розвивати вміння пошуку шляхів виходу зі складної ситуації; формувати навики відповідальної та безпечної поведінки.

У Полянецькій ЗОШ І-ІІІ ступенів із учнями школи проведено ряд бесід, на яких вони ознайомились з ознаками, формами та видами булінгу, а також з відповідальністю за його вчинення. Підготовлено буклети «Зупинимо булінг разом», проведено годину спілкування «Стоп булінг», здійснено перегляд відеоролика «Булінг – це…».

 

За інформацією відділу освіти, молоді та спорту

Уманської РДА



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь