Новини

11 Січня, 2023 р., 12:12
Чекаленко Василь Іванович - людина, яка жила працею і турботою про рідний Берестівець!
11 Січня, 2023 р., 10:50
Ситуація на Уманщині стабільна.
11 Січня, 2023 р., 10:34
Станом на 10:00 11 січня споживання електроенергії в Україні підвищилось через суттєве зниження температури на сході та у центрі країни. Внаслідок цього зріс дефіцит потужності. Для забезпечення балансу в енергосистемі до всіх областей доведені ліміти споживання, які діють упродовж всієї доби – з 00:00 до 24:00. Вже з 7:00 у Дніпропетровській та Харківській областях ліміти були критично перевищені, внаслідок чого для збереження стабільної роботи енергосистеми були застосовані аварійні відключення. В окремих областях внаслідок поривчастого вітру є пошкодження у мережах операторів системи розподілу, ведуться ремонтні роботи. У прифронтових регіонах на сході та півдні ситуація з електропостачанням залишається складною через значні пошкодження електромереж внаслідок високої активності бойових дій. Наразі енергосистема не в змозі покрити споживання у повному обсязі через пошкодження та тимчасову окупацію ворогом низки електростанцій, які виробляють електроенергію, серед яких і Запорізька АЕС, потужності якої дозволили б у повній мірі покрити потребу в електроенергії. «Укренерго», виробники електроенергії та оператори систем розподілу постійно працюють над відновленням пошкоджених об’єктів, уражених ракетними атаками та атаками безпілотними апаратами ворога. Будь ласка, розумно споживайте електроенергію, користуйтеся енергоємними приладами почергово.
11 Січня, 2023 р., 09:47
Міністерство охорони здоров’я України підготувало прості та дієві поради, щоб зменшити ризик травмуватися.
11 Січня, 2023 р., 09:41
Уряд ухвалив рішення, згідно з яким сума компенсації роботодавцям за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб зросте до 6700 грн. Про це повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль.
11 Січня, 2023 р., 09:24
Сьогодні Уряд ухвалив постанову про експериментальний проєкт для ефективного споживання електроенергії. Українці зможуть обміняти по 5 ламп розжарювання на 5 світлодіодних ламп за підтримки ЄС.
11 Січня, 2023 р., 08:23
Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 11.01.23 орієнтовно склали:
10 Січня, 2023 р., 15:19
Від 1 січня заборонили використання надтонких поліетиленових пакетів. 
10 Січня, 2023 р., 12:22
В Україні зростає споживання електроенергії. Лише економія дозволить уникнути аварійних відключень Станом на 10:00 10 січня споживання підвищилось через низьку температуру та ріст споживання промисловістю та бізнесом, повідомили в «Укренерго». Багато областей вже перевищили ліміти, тому енергетики застосовують аварійні відключення. Уникнути обмежень вдасться, якщо кожен українець споживатиме електроенергію розумно. Як користуватися приладами, щоб допомогти енергосистемі дотримуватися балансу, дивіться у інфографіці 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь