Новини

21 Грудня, 2022 р., 10:42
З нового року кожен повнолітній громадянин України зможе безкоштовно отримати 5 світлодіодних ламп на заміну старих ламп розжарювання. І в такий спосіб зробить свій внесок у допомогу енергетикам щодо балансування електросистеми України. Про це зазначила Перший віцепрем'єр-міністр - Міністр економіки України Юлія Свириденко у прямому ефірі Національного телемарафону.
21 Грудня, 2022 р., 08:55
Майже 100 000 осіб та вже понад 3000 танків втратила росія в Україні на сьогодні Загальні бойові втрати противника з 24.02 по 21.12 орієнтовно склали:
21 Грудня, 2022 р., 08:15
Після відвідання передових позицій українських захисників у Бахмуті Президент України Володимир Зеленський вирушив до Сполучених Штатів Америки з офіційним візитом.
21 Грудня, 2022 р., 08:06
Перша леді Олена Зеленська та Віцепрем'єр-міністр — Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров презентували новий розділ на порталі Дія — Дія.Безбар'єрність. Головна мета порталу — спростити взаємодію з державою для всіх, хто потребує допомоги у визначні моменти життя.  «Важливо розуміти, що люди старшого віку та молодь користуються і інтернетом, і держпослугами по-різному. Літні люди частіше зацікавлені у державних послугах, але мають складнощі з користуванням діджитальними порталами. У молоді все навпаки: молоді люди розуміють, як працює «Дія» та інші сервіси, але іноді навіть не думають шукати допомоги в держави під час важливих життєвих етапів (наприклад, підбір першої роботи, щеплення дитини). Отже, головна мета розділу «Дія. Безбар’єрність» – додати взаєморозуміння й людяності у спілкуванні з державою. Війна ставить нові питання щодня. Але й не знімає попередніх. Питання без відповідей – це бар’єр, перепона перед нашими надіями. Та завдання країни – ці бар’єри прибирати, і навіть війна тут не стане на заваді», – зазначила перша леді Олена Зеленська. 
20 Грудня, 2022 р., 13:57
Продовжуємо дарувати свято дітям!
20 Грудня, 2022 р., 11:15
#ЦПД_повідомляє: останнім часом знову збільшилася кількість повітряних тривог. Причина – отримання росією чергової партії іранських БПЛА, це підтверджує ГУР МО України. У зв’язку із цим закликаємо користуватися мобільним застосунком «єППО», за допомогою якого кожен українець може долучитися до протиповітряної оборони держави. Для цього потрібно:
20 Грудня, 2022 р., 11:00
Загальні бойові втрати противника з 24.02 по 19.12 орієнтовно склали:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь