Новини

23 Серпня, 2022 р., 13:05
День Державного Прапора відзначають на Черкащині. Головний стяг країни замайорів на знаковому місці – площі Тараса Шевченка.
23 Серпня, 2022 р., 11:45
Уряд активно працює над інтеграцією ветеранів війни до цивільного життя. Для цього вже запрацювали шість грантових програм, які дозволять отримати кошти для започаткування і розвитку власного бізнесу. В жовтні стартує іпотечна програма, що допоможе їм придбати власне житло. А центри зайнятості освоюють специфіку взаємодії з ветеранами, аби запропонувати кожному з них гідну роботу.
23 Серпня, 2022 р., 10:41
Президент України Володимир Зеленський заявив, що держава має зробити ветеранську політику пріоритетом своєї діяльності, адже повага до наших захисників має відчуватися на всіх рівнях суспільного життя. Про це він сказав під час виступу на форумі «Захисники. Перекличка», який відбувається в межах 5-го Міжнародного волонтерського та ветеранського форуму «Там, де ми – там Україна».
23 Серпня, 2022 р., 10:39
Загальні бойові втрати противника з 24.02 по 23.08 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02 to 23.08 were approximately:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь