Новини

03 Серпня, 2022 р., 11:24
Розвиток реабілітації передбачений Нацстратегією безбар’єрності, яка реалізується в межах ініціативи першої леді Олени Зеленської. Так, це план дій мирних часів. Повномасштабна війна триває вже кілька місяців, і вона ще не завершилась. Але ми не можемо чекати – маємо діяти, щоб надати кожній людині, яка постраждала від агресії росії, можливість повернутись до повноцінного життя.
03 Серпня, 2022 р., 11:21
У межах проєкту «Сила» (Єднання через спільні дії молоді), який створено за підтримки Мінреінтеграції, запрацювала вебплатформа «Щоденник Українців».
02 Серпня, 2022 р., 14:37
Наш ворог підступний, і щодня плодить фейки про розташування українських позицій, аби потім виправдовувати свої жахливі злочини проти мирного населення нашої країни. Перевіряти факти та користуватися перевіреними офіційними джерелами інформації закликав жителів області начальник ОВА Ігор Табурець.
02 Серпня, 2022 р., 14:26
Перша леді України Олена Зеленська підписала Меморандум про взаєморозуміння з Представництвом Дитячого фонду Організації Об'єднаних Націй (ЮНІСЕФ) в Україні. Це продовження партнерства, яке було плідним до повномасштабного вторгнення Росії. Зокрема, ЮНІСЕФ брав участь у впровадженні реформи шкільного харчування, яку ініціювала дружина Президента. Тепер було вирішено об’єднати зусилля та сфокусувати їх на тому, щоб діти й молодь, особливо найуразливіші групи, якомога менше відчували на собі згубний вплив війни.
02 Серпня, 2022 р., 14:15
В умовах воєнного стану фахівці Фонду соціального страхування України продовжують роботу задля надання усіх видів допомог і страхових виплат українцям.
02 Серпня, 2022 р., 14:00
Сповіщення застосунку «Повітряна тривога» — це додаткова можливість отримати сигнал тривоги. Будьте уважні до вуличних сирен і попереджень, а також користуйтесь іншими каналами сповіщень про тривоги. Відтепер застосунок «Повітряна тривога» попереджатиме про хімічну загрозу та радіаційну небезпеку. Оновлення вже доступне для користувачів iOS, Android та Huawei. Загалом застосунок «Повітряна тривога» версії 4.0 сповіщає про початок та завершення 5 типів тривог:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь