Новини

15 Березня, 2022 р., 17:46
В телеграм-каналі першої леді України Олени Зеленської @FirstLadyOfUkraine міститься найважливіша інформація, яка допоможе у час війни.
15 Березня, 2022 р., 17:44
Отримати статус безробітного, або знайти підходящу роботу в період воєнного стану можна звернувшись у будь-який центр зайнятості чи філію Черкаського обласного центру зайнятості. Вакансії від роботодавців області оновлюються щодня.
15 Березня, 2022 р., 17:35
«СпівДія» – офіційна платформа створена волонтерами разом із Координаційним штабом з гуманітарних і соціальних питань для збору потреб та оперативної допомоги тим, хто цього потребує найбільше: населенню та добровольцям, установам, що приймають вимушено переміщених осіб, шелтерам.
15 Березня, 2022 р., 10:55
Центр протидії дезінформації при РНБО України інформує: Уряд розширив можливості для людей отримати довідку про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи.
15 Березня, 2022 р., 10:43
Останнім часом засоби масової інформації та соціальні мережі активно поширюють заклики терміново усиновити дітей, які втратили батьків внаслідок війни Росії проти України, а також дітей, які проживали у закладах інституційного догляду поряд з місцями активних бойових дій і тому були евакуйовані в більш безпечні регіони України та за кордон.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь