Новини

23 Квітня, 2021 р., 20:29
Підвищити національно-патріотичне виховання на місцевому рівні – завдання, яке спільно з громадським сектором ставлять в Уманській райдержадміністрації. 22 квітня на засіданні ініціативної групи під керівництвом голови РДА Ігоря Миклащука вирішили створити координаційну раду з питань національно-патріотичного виховання.
23 Квітня, 2021 р., 20:17
Мінсоцполітики розпочинає прийом документів від місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування для надання їм субвенції з державного бюджету відповідно до постанови Уряду від 21 квітня 2021 № 398 «Про затвердження Порядку та умов надання у 2021 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на створення мережі спеціалізованих служб підтримки осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі».
23 Квітня, 2021 р., 14:46
Сьогодні Україна отримала понад 367 200 доз вакцини AstraZeneca-SKBio виробництва Південної Кореї в межах глобальної ініціативи COVAX. Про це інформують в МОЗ України.
22 Квітня, 2021 р., 17:11
Більше 3 мільйонів селян в Україні за даними дослідження Мінцифри — без технічної можливості під’єднатися до мережі. Зокрема, на Черкащині 31% населення у селах немає швидкісного фіксованого інтернету. Тому в Україні створили проєкт «Інтернет-субвенція». Після його реалізації більше одного мільйона українців зможуть вперше під’єднати свою оселю до оптичного інтернету.
22 Квітня, 2021 р., 15:54
– Ми тісно співпрацюємо з Міністерством цифрової трансформації України. Мали ще одну зустріч із заступницею міністра та «за сумісництвом» нашою землячкою Валерією Іонан. Спільних планів і пропозицій – маса:
21 Квітня, 2021 р., 16:28
Шановні громадяни України!  У житті є моменти, коли треба поговорити відверто, спокійно, без поспіху, не відволікаючись на мобільний телефон. Не послухати, а почути. Не краєм вуха, а всім серцем. Коли всі ми маємо налаштуватися на єдину хвилю щодо найголовніших питань, що постали сьогодні перед Україною.
21 Квітня, 2021 р., 16:09
В найближчу годину з утриманням до кінця дня 21 квітня у Черкаській області та м. Черкаси очікуються грози, місцями град (І рівень небезпечності, ЖОВТИЙ).
20 Квітня, 2021 р., 17:28
Ситуацію з проходженням третьої хвилі пандемії коронавірусної хвороби COVID-19 в Україні обговорили на традиційній селекторній нараді під головуванням Президента Володимира Зеленського. Глава держави порушив питання підготовки до Великодня в умовах пандемії.
20 Квітня, 2021 р., 17:26
Уряд ухвалив рішення щодо встановлення у 2021 році наступних розмірів грошової допомоги для забезпечення санаторно-курортним лікуванням громадян, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи, шляхом виплати компенсації вартості путівок санаторно-курортним закладам і закладам оздоровлення та відпочинку:
20 Квітня, 2021 р., 17:23
Щеплення другою дозою відбуватиметься через 12 тижнів після першої! Про час та місце вакцинації від COVID-19 вас повідомлять за контактним номером, який ви залишили під час щеплення.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь