Професійне навчання – крок до працевлаштування

Дата: 16.05.2018 08:08
Кількість переглядів: 738

Сучасний ринок праці характеризується стрімкими змінами щодо вимог до претендентів на роботу і, зокрема, щодо відповідної кваліфікації.

Фото без описуПовернення економіки до зростання знову потребує залучення додаткових працівників, особливо робітничих професій. Спостерігається дефіцит кваліфікованих працівників будівельної галузі, сільського господарства,  торгівлі, машинобудівних галузей. І це все ще й на тлі масового виїзду українців в пошуках роботи за кордон.

Державна служба зайнятості пропонує якісне професійне навчання, в тому числі у Центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості – навчальних закладах сучасного європейського рівня. На сьогодні це одинадцять закладів, розміщених у всіх регіонах України.

Саме центри професійно-технічної освіти державної служби зайнятості допоможуть задовольнити вимоги роботодавця та реалізувати особисті покликання. Ми ставимо завдання підготувати компетентного робітника у відповідності до потреб сучасного ринку праці.

Центри професійно-технічної освіти державної служби зайнятості мають великий спектр професій та напрямів підготовки робітників для різних галузей економіки: промисловість, будівництво, агропромисловий комплекс, транспорт і зв’язок, сфера послуг тощо. Професійні викладачі та майстри виробничого навчання, застосовуючи сучасні педагогічні технології, зроблять навчання якісним та ефективним.

Здобуття професійно-технічної освіти у Центрах здійснюється за денною формою навчання  та, при  необхідності,  за індивідуальною формою. Навчальні плани та програми розробляються за участю роботодавців.

Після закінчення професійно-технічного навчання та підвищення кваліфікації за напрямками підготовки слухачам присвоюється відповідна кваліфікація, розряд (категорія, клас) і видається свідоцтво про освіту державного зразка.

Для зареєстрованих безробітних професійне навчання здійснюється безкоштовно за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття. А на замовлення роботодавця така підготовка також здійснюється безкоштовно та  ще й з можливість проходження виробничої практики на майбутньому робочому місці.

Ознайомитися з пропозиціями центрів професійно-технічної освіти державної служби зайнятості можна на офіційному веб-сайті за адресою https://www.dcz.gov.ua/storinka/centry-profesiyno-tehnichnoyi-osvity або безпосередньо відвідавши центр зайнятості за місцем проживання.

Докладнішу інформацію і конкретні пропозиції щодо можливості працевлаштування  можна отримати в Уманському районному центрі зайнятості за адресою: 

 м. Умань вул. Воїнів – Інтернаціоналістів, 1. Контактний телефон 3-62-56, 4-05-59.

За інформацією Уманського районного центру зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь