Революція Гідності, війна за незалежність додали до історичної когорти звитяжців тисячі сучасних українських героїв – Президент

Дата: 22.11.2018 08:29
Кількість переглядів: 859

Гідність та свобода для українців – це не просто слова. Для нашого народу – це сенс життя та сенс боротьби за свою землю, незалежність.

Фото без опису І Революція Гідності стала логічним продовженням споконвічного прагнення українців до омріяної свободи. Про це у День Гідності та Свободи сказав Президент Петро Порошенко в ході робочої поїздки на Житомирщину.

«Сьогодні Україна відзначає п’яту річницю початку Революції Гідності – Євромайдану – мирного протесту за наше європейське майбутнє», - сказав Петро Порошенко.

«Гідність та Свобода. Для українців це не просто слова. Для нашого народу – це сенс життя протягом усіх віків. Це  боротьба за свою землю, за самостійність, за незалежність. Революція Гідності стала логічним продовженням споконвічного прагнення до омріяної свободи волелюбного народу, який ніколи не мирився з тиранією та  диктатурою», - наголосив Президент.

Глава держави підкреслив: «Історія України з її запеклою боротьбою проти зла, за свободу, гідність і державну незалежність закарбувала на своїх скрижалях цілу когорту героїчних постатей. Революція Гідності, війна за незалежність додали до цієї когорти тисячі сучасних героїв».

За інформацією офіційного інтернет-представництва Президента України


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь