Відбулася позачергова сесія Уманської районної ради

Дата: 13.07.2018 08:41
Кількість переглядів: 769

12 липня відбулася 33 позачергова сесія Уманської районної ради, участь у якій взяли голова районної державної адміністрації Євгеній Данченко та начальники структурних підрозділів райдержадміністрації.

Перше питання порядку денного – про внесення змін до районного бюджету на 2018 рік.  Начальник фінансового управління райдержадміністрації Микола Івасюк поінформував, що зміни до бюджету викликані необхідністю розподілення субвенційних коштів з державного бюджету, які надійшли до районного бюджету у червні місяці цього року на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій на суму 5495,3 тис. грн.

Відповідно до цільового спрямування, субвенція розподіляється наступним чином: 5000 тис. грн – Бабанському селищному бюджету на капітальний ремонт будинку культури смт Бабанка, парку, освітлення вулично-дорожньої мережі, встановлення камер відеоспостереження для безпеки місцевих мешканців, будівництво та реконструкцію тротуарів. Решта субвенційних коштів (а це 495,3 тис. грн) виділено на придбання дитячих майданчиків для сіл Уманського району. Зокрема, закупівля двох дитячих майданчиків вартістю по 38,1 тис. грн кожен передбачена для населених пунктів Бабанка, Вільшана Слобідка, Аполянка, Краснопілка та Оксанина; одного дитячого майданчика – для Рогової, Колодистого та Дмитрушок.

Окрім того, було змінено напрямок використання субвенції обласному бюджету у сумі 500 тисяч гривень – замість ремонту обласних доріг їх використають на виготовлення проектно-кошторисної документації на проведення освітлення вулиці загального користування державного значення «Сміла-Золотоноша-Умань».

У ході роботи сесії було затверджено Статут комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Уманської районної ради» та передавальний акт комунального закладу «Уманський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Уманської районної ради до правонаступника комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Уманської районної ради».

У новому Статуті прописано усі без винятку медичні заклади району. І будь-які закриття, реорганізація чи оптимізація неможливі без погодження із засновником підприємства – Уманською районною радою.

Також депутатами було схвалено ряд земельних питань.

Голова районної державної адміністрації Євгеній Данченко насамкінець подякував депутатам районної ради за злагоджену та ефективну роботу.

За інформацією відділу взаємодії з громадськістю

апарату Уманської райдержадміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь