Минулого тижня на шляхах державного значення області ліквідовано майже 12 тис. кв.м деформацій

Дата: 16.05.2018 08:48
Кількість переглядів: 518

На замовлення Служби автомобільних доріг у Черкаській області підрядним підприємством ДП «Черкаський облавтодор» з 3 по 10 травня ліквідовано майже 12 тис. кв. м деформацій та пошкоджень на дорогах загального користування державного значення області.

Фото без опису

Упродовж минулого тижня роботи з ліквідації ямковості проходили на автодорогах М-05 Київ-Одеса, М-12 Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка, Н-01 Київ-Знам’янка, Н-02 /М-06/-Кременець-Біла Церква-Ржищів-Канів-Софіївка, Н-08 Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя (через м. Кременчук)-Маріуполь, Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань, Р-04 Київ-Фастів-Біла Церква-Тараща-Звенигородка, Р-09 Миронівка-Канів, Р-10 Канів-Чигирин-Кременчук, Р-64 Ківшовата-Шушківка-Лисянка-Моринці-Шевченкове-Тарасівка-/Н-16/ та Р-71 Одеса-Іванівка-Ананьїв-Піщана-Хащувате-Колодисте-Рижавка-/М-05/.

Крім того філіями ДП «Черкаський облавтодор» виконувались роботи з експлуатаційного утримання автошляхів області. Зокрема, виконувалися роботи з встановлення нових або заміна старих дорожніх знаків, обкошування узбіч, ремонт та фарбування транспортного бар’єрного огородження, прибирання проїзної частини автодоріг тощо.

Загалом з початку року ліквідовано майже 62 тис. кв. м ямковості покриття на дорогах загального користування державного значення у Черкаській області

Служба автомобільних доріг у Черкаській області звертається до водіїв з проханням бути пильними та максимально уважними в місцях проведення дорожніх робіт, дотримуватися Правил дорожнього руху, звертати увагу на попереджувальні знаки.

 

За інформацією САД у Черкаській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь