Працювала комісія з питань містобудівної діяльності в районі

Дата: 25.01.2018 08:50
Кількість переглядів: 667

Фото без опису24 січня 2018 року відбулося чергове засідання комісії з питань містобудівної діяльності в районі під головуванням голови Уманської райдержадміністрації Євгенія Данченка.

На розгляд комісії було винесено три питання:

1. Розгляд питання, щодо затвердження детального плану території в адміністративних межах Родниківської сільської ради за межами населеного пункту, для розміщення індивідуальної забудови в районі вулиці Західна та вулиці Гайдамацька, села Родниківка.

2. Розгляд питання, щодо розроблення детального плану території в адмінмежах  Родниківської сільської ради за межами населеного пункту для розміщення «Туристичного центру».

3. Розгляд проекту детального плану території в адмінмежах Дмитрушківської сільської ради з метою розміщення ресторанно-готельного комплексу «Застава» на автошляху Київ – Одеса 198км+500м.

На комісії розглядалися питання щодо можливості розташування та проектування нового будівництва об'єктів містобудування як житлової, так і громадської забудови, об’єктів туристичної інфраструктури, а також упорядкування відповідних територій. Затверджена містобудівна документація дасть можливість здійснювати комплексну забудову територій, збільшити темпи залучення і освоєння інвестицій, містобудівного освоєння територій населених пунктів та загалом території Уманського району.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь