Керівники району привітали новообраного голову Паланської ОТГ

Дата: 31.10.2017 09:15
Кількість переглядів: 2114

За попередніми результатами підрахунку голосів дільничними виборчими комісіями, Паланську об'єднану територіальну громаду, в яку увійде 8 сіл Уманського району, очолить Кучеренко Петро Федорович. Він переміг із результатом у понад 90% голосів виборців.

Тож 30 жовтня з ним зустрілися голови районної державної адміністрації Євгеній Данченко та районної ради Оксана Супрунець. Насамперед, очільники району висловили вітання Петру Кучеренку, але водночас наголосили: очолити першу об'єднану територіальну громаду на Уманщині – місія надвідповідальна, адже саме її братимуть за приклад інші громади.

Фото без опису

Євгеній Данченко зазначив, що одним із ключових напрямів реформи децентралізації влади в Україні є створення ефективної системи місцевого самоврядування. Тому районна влада максимально сприятиме роботі Паланської та створенню нових об'єднаних територіальних громад.

«Після реформи люди мають відчути покращення у своєму житті, і ні в якому разі не погіршення. Маємо докласти для цього всіх зусиль. У Паланській громаді є всі передумови для того, щоб стати кращою не лише в області, а й в Україні», - сказав Євгеній Данченко.

Петро Кучеренко – управлінець з досвідом. Він неодноразово очолював село Паланка, тому запевнив, що і зараз має стратегічне бачення розвитку об'єднаної громади.

Перша об'єднана громада на Уманщині народилася.  А з нею – і право людей самим господарювати на своїй території. Адже освіта, медицина, соціальний захист і не тільки – передадуться у підпорядкування ОТГ. Відтак люди самі змінюватимуть своє теперішнє і будуватимуть майбутнє.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь