Державних працівників навчали цивільному захисту та наданню першої домедичної допомоги

Дата: 22.09.2017 09:51
Кількість переглядів: 847

Фото без опису13 вересня для працівників райдержадміністрації проведено курсове навчання за програмою постійно діючого семінару «Особи, які очолюють територіальні та об’єктові формування цивільного захисту та їх структурні підрозділи (медичні)».

Дане навчання провів завідувач Уманських курсів 3 категорії навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Черкаської області Олександр Гребьонкін, який ознайомив усіх присутніх з основними засадами здійснення цивільного захисту населення і територій в надзвичайних ситуаціях.

Зокрема, Олександр Андрійович розповів про органи управління та сили цивільного захисту; функціональні обов’язки осіб, які очолюють територіальні та об’єктові формування цивільного захисту (медичні), порядок приведення формувань цивільного захисту у готовність до дій; дії осіб, які очолюють територіальні та об’єктові формування цивільного захисту (медичні), при їх залученні до проведення спеціальних робіт та заходів цивільного захисту.

Окрім цього, до відома присутніх була доведена інформація щодо укриття населення у захисних спорудах цивільного захисту; систему оповіщення, організацію управління та зв’язку при виникненні надзвичайних ситуацій на території Черкаської області; організацію інженерного забезпечення при ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій; організацію радіаційного та хімічного захисту населення і територій; забезпечення техногенної, пожежної безпеки органами державної влади, органами місцевого самоврядування, суб’єктами господарювання; організацію і проведення аварійно-рятувальних та інших невідкладних робіт.

Поряд з цим, голова міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста Валентина Чорна повідомила слухачів курсу про порядок і правила надання першої домедичної допомоги при різних типах ушкоджень.

 В ході навчань було оглянуто консультаційно-методичний кабінет Уманських курсів 3 категорії та переглянуто ряд тематичних відеофільмів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь