Проведено психологічний тренінг для спеціалістів, які працюють з учасниками антитерористичної операції

Дата: 22.09.2017 10:03
Кількість переглядів: 761

Фото без опису12 вересня 2017 року в Реабілітаційному комплексі для людей з особливими потребами відбувся психологічний тренінг «Особливості надання соціальних послуг учасникам АТО», який провела начальник відділу організаційно-правової роботи Черкаського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Людмила Пона.

В засіданні взяли участь спеціалісти Уманського району та м. Умань, які працюють з учасниками антитерористичної операції. Зокрема, від Уманського району в тренінгу взяли участь директор та фахівець із соціальної роботи Уманського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді; спеціалісти Уманського об’єднаного управління Пенсійного фонду України; Уманського районного центру зайнятості; психологи Центральної районної лікарні, Уманського об'єднаного міського військового комісаріату; сімейний лікар Уманського районного центру первинної медико-санітарної допомоги; секретар ГО «Координаційний центр захисників Уманщини».

В ході проведення тренінгового заняття Людмила Пона акцентувала увагу присутніх на одній з найважливіших на сьогодні проблем – психологічної реабілітації учасників АТО, якої потребують більшість військовослужбовців, які брали участь у бойових діях. Зокрема, було зауважено на тому, що реабілітація учасників АТО має важливе значення як для самих воїнів, так і для членів їх сімей, а також для суспільства в цілому.

По завершенню зустрічі учасники відмітили важливість проведення подібних заходів, адже вони надають можливість, хоча б, частково зрозуміти психологічний стан учасників АТО, а також надавати їм необхідну соціальну та психологічну підтримку.

За інформацією Уманського районного

 центру соціальних служб, для сім'ї, дітей та молоді



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь