Керівник апарату райдержадміністрації Наталія Сиротюк привітала школярів з початком нового навчального року

Дата: 01.09.2017 10:59
Кількість переглядів: 880

Фото без описуТонка межа між вчорашнім останнім серпневим вечором і першим вересневим ранком злилася воєдино гучним звуком першого шкільного дзвінка. Сповіщає він про офіційний прихід осені, а значить – початок нового навчального року.

Свято першого дзвоника – це водночас хвилюючий і радісний момент, оскільки для гомінких і непосидючих першокласників він символізує собою початок дороги у новий, незвіданий світ, у країну знань, а для одинадцятикласників він пролунає востаннє і сповістить про початок закінчення навчання у школі.

Сьогодні шкільний дзвінок пролунав у 38 загальноосвітніх навчальних закладах Уманщини для понад 3,5 тисяч учнів. Із них поповнили загал школярів 418 першокласників.

В цей день, керівник апарату райдержадміністрації Наталія Сиротюк відвідала Колодистенську загальноосвітню школу. У своєму вітальному виступі вона зазначила: «Мені сьогодні надзвичайно приємно бути у вашій великій шкільній родині. І в цей святковий день мені хочеться звернутися до наймолодших учнів, тих, які сьогодні вперше переступили поріг цього гарного навчального закладу. Дорогі діти, бажаю вам гарного навчання та здобути якісні знання».

З теплими словами вона звернулася і до одинадцятикласників: «Попереду у вас серйозне випробування – обрати свою майбутню професію. Тож бажаю вам не лише продуктивності у навчанні, а й рішучості, цілеспрямованості та впевненості у власних силах під час такого відповідального етапу життя.

Учителям хочеться побажати натхнення. Сьогодні ваша школа поповнилася учнями з сусідніх населених пунктів – Затишку, Малого Затишку та Рижавки. Це, водночас, і радує, і пригнічує, але будьте впевнені в тому, що освіта була, є і буде на першому місці у пріоритеті роботи райдержадміністрації. Тому всім гарних знань, гарного нового навчального року, творчості і натхнення».

Користуючись нагодою, Наталія Миколаївна вручила директору школи Світлані Крижановській почесну грамоту управління освіти і науки Черкаської обласної державної адміністрації за дослідно-експериментальну діяльність навчального закладу.

А після завершення урочистої лінійки, Наталія Сиротюк побувала на першому уроці учнів 5 класу – «Україна – держава європейська!».

До речі, районна влада приїхала до юних школярів не з порожніми руками. З метою сприяння та підтримки здоров’я маленьких першокласників їм були вручені приємні подарунки – волейбольні м’ячі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь