Відбулася зустріч-презентація книги «Літературна біографія Уманщини»

Дата: 27.04.2018 11:00
Кількість переглядів: 1013

24 квітня 2018 року на базі Центру дитячо-юнацької творчості відбулася зустріч-презентація книги Ніни Михайлової «Літературна біографія Уманщини».

Фото без описуПід час презентації авторка зазначила, що у книзі  йде мова про наших краян – людей відомих, талановитих, неординарних. Кожен з них не просто відбувся в своїй професії, а зумів сказати в ній власне слово, досягти серйозних успіхів і загального визнання. Одні народилися на Уманщині, але деінде розкрили свої таланти. Інші, як мовиться, де народилися, там і знадобилися. А треті приїхали в цей край з тих чи інших причин – і прославили його своїми щедрими талантами.

Окрім Ніни Михайлової, у заході взяли участь люди, які небайдужі до творчого слова, а саме: вчителі Ладижинської ЗОШ І-ІІІ ступенів Лариса Шабаліна, вчитель української мови та літератури та Олег Савін, вчитель іноземної мови та історії, автор книги «Історія села Ладижинка», Любов Бойчук, вчитель-пенсіонер Танського НВК, Ольга Павленко, вчитель-пенсіонер Бабанської ЗОШ, Олена Хрипун, жителька села Родниківка, Михайло Редько, вчитель музики Максимівського НВК, Наталя Савченко, жителька села Колодисте.

Сподіваємося, що ця книга відкриє читачам нові матеріали про життєвий і творчий шлях наших земляків, стане важливою цеглиною у будові фундаменту новітньої української історії. Хотілось би, щоб такі видання стали настільними книгами для нашої молоді.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь