Комунікація влади та бізнесу задля ефективної співпраці

Дата: 29.03.2018 11:04
Кількість переглядів: 1247

Голова Уманської районної державної адміністрації Євгеній Данченко провів робочу зустріч із керівництвом ПрАТ "Укрзерноімпекс", яке орендує земельні паї в селах Ладижинка, Колодисте, Посухівка та Ропотуха загальною площею близько 3,3 тис. га.

Фото без опису

Очільник району зазначав, що сьогодні від інвестора на селі, у значній мірі, залежить рівень життя людей. Добросовісний обробіток землі, вчасна виплата коштів орендодавцям, прозора сплата податків – це те, що формує здорову атмосферу у взаєминах бізнесу, населення і влади.  

ПрАТ "Укрзерноімпекс" – одне із таких підприємств. А завдання влади – створити для інвесторів сприятливий мікроклімат для ефективної роботи, адже співпраця – взаємовигідна. Тож було обговорено та вирішено ряд питань, які турбували сторони, намічені напрямки подальшої спільної діяльності.

Значна увага була приділена питанню соціальної підтримки населених пунктів, в яких підприємство здійснює виробничу діяльність. За оперативними даними, ПрАТ "Укрзерноімпекс"  спрямувало на розвиток села Ропотуха 17 тис. грн, Посухівка – 50 тис. грн, Ладижинка – 113 тис. грн, Колодисте – 38 тис. грн.

Зокрема, в Ладижинці за ці кошти придбано водний насос для свердловини жителям села вулиць Козацька та Нове життя, облаштовано місця відпочинку біля сільського ставка, упорядковано сільське  сміттєзвалище, забезпечено прогортання снігу, а зараз реалізується проект по освітленню пішохідного переходу на трасі Київ – Одеса та інше. Керівник підприємства Оксана Подвальнікова запевнила, що і далі не стоятиме осторонь болючих питань села.

Відділ взаємодії з громадськістю

апарату Уманської райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь