У Родниківській школі вшанували роковини Чорнобильської трагедії

Дата: 27.04.2018 11:15
Кількість переглядів: 769

20 квітня у Родниківській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів імені Т. Г. Шевченка відбулася зустріч учнів 5-11 класів з жителями села Родниківка – ліквідаторами наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

Відгукнулися на запрошення 8 родниківчан: Бадрак Тамара Павлівна, Козак Іван Степанович, Федін Михайло Маркович, Козлов Анатолій Михайлович, Поліщук Михайло Йосипович, Поліщук Василь Іванович, Кізлик Людмила Архипівна, Роганов В’ячеслав Юрійович. На захід було запрошено голову Уманської районної громадської організації «Союз Чорнобиль України» Сороку Петра Івановича та директора КСП «Родниківка» Войченка Сергія Михайловича.

Урочисту частину заходу разом з учнями 7 класу підготували: вчитель біології С. В. Карпова та педагог-організатор О. В. Матрос. Захід супроводжувався слайд-презентацією.

Фото без опису

Проходять роки після аварії на ЧАЕС. А біль не вщухає, тривога не покидає людей, пов'язаних зі скорботним часом ядерного апокаліпсису. Чорнобильська біда назавжди залишилася в їхній пам'яті. Про те, як і в яких умовах працювали ліквідатори на Чорнобильській АЕС, розповіли: голова Уманської районної громадської організації «Союз Чорнобиль України» Сорока Петро Іванович та родниківчани: Поліщук Михайло Йосипович, Федін Михайло Маркович, Козак Іван Степанович. Кізлик Людмила Архипівна – лікар за фахом – розказала про роботу медичних працівників під час ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. 

Директор школи Слупіцька Олександра Іванівна від імені педагогічного та учнівського колективів подякувала гостям за зустріч та побажала їм міцного здоров’я, оптимізму, добробуту та благополуччя.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь