Сесію районної ради провели урочисто

Дата: 22.08.2018 11:47
Кількість переглядів: 1161

Сесію Уманської районної ради 21 серпня розпочали з урочистостей з нагоди Дня Державного Прапора та Дня незалежності України за участі голови Уманської районної державної адміністрації, голови районної ради Оксани Супрунець, депутатів районної ради, сільських голів, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, громадськості.

Після традиційного виконання депутатами гімну України військовики внесли Державний синьо-жовтий стяг. Хвилиною мовчання вшанували полеглих за Україну та висловили повагу всім причетним до державотворчих процесів.

Фото без опису

Працівники культури району, учасники художньої самодіяльності представили коротку, але надзвичайно змістовну тематичну концертну програму, яка викликала гордість за рідну землю.

Користуючись нагодою, від військової частини А 2614 були вручені відзнаки за активну громадську позицію, патріотизм, надання дієвої допомоги курсантам Харківського національного університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба у їхньому льотному навчанні, вагомий внесок у справу зміцнення оборонної могутності держави та з нагоди Дня Повітряних Сил Збройних Сил України голові райдержадміністрації Євгенію Данченку, голові районної ради Оксані Супрунець, депутатам районної ради Сергію Войченку, Борису Пахолюку, Володимиру Мальченку, Олександру Мордачу та голові громадської ради при райдержадміністрації Тетяні Чорномаз. Власне, надання моральної підтримки, посильне патріотичне виховання, ознайомлення з Уманським краєм курсантів із Харкова, які в Умані навчаються льотній справі, ініціювала та реалізовувала саме Тетяна Чорномаз.

Такими ж відзнаками були нагороджені відсутні цього дня сільгоспвиробники Станіслав Хорохонько, Микола Гордій та Володимир Осадчий. 

Потому перейшли до розгляду питань порядку денного, в який, за пропозицією депутатів, було включене додаткове питання – про присвоєння звання «почесний громадянин Уманського району» Сергію Войченку, який все своє життя дбає про розвиток Уманщини.

Отож, далі депутати у складі 33 осіб затвердили питання про виконання районного бюджету за I півріччя 2018 року; про районну комплексну програму  «Медичні кадри» на 2018 – 2020 роки; про внесення змін до Програми зайнятості населення Уманського району на 2018-2020 роки; про внесення змін до рішення районної ради 21.12.2017 року №26-4/VII  «Про районний бюджет на 2018 рік; про затвердження Статутів опорних навчальних закладів; про затвердження положень про філії опорних навчальних закладів; про затвердження передавальних актів  балансових рахунків, матеріальних   цінностей та активів закладів загальної середньої освіти та ряд інших.

Також було прийнято рішення про два звернення:

- про звернення депутатів Уманської районної ради до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, народних депутатів України Яценка А.В., Полякова М.А. щодо впровадження реформ в галузях освіти та медицини;

- про звернення депутатів Уманської районної ради до Міністра внутрішніх справ України щодо належного фінансування та матеріально-технічного забезпечення органів правопорядку.

І звісно, депутатський корпус підтримав питання про присвоєння звання «почесний громадянин Уманського району» Сергію Войченку.

Насамкінець, до депутатів звернувся голова Уманської райдержадміністрації Євгеній Данченко. Він подякував за прийняті рішення, які забезпечать стабільну життєдіяльність різних сфер та ефективну реалізацію реформ, ініційованих Президентом України Петром Порошенком. Зокрема, надзвичайно важлива реформа – Нова українська школа, створення в районі опорних навчальних закладів, які забезпечать покращення надання освітніх послуг.  

Відділ взаємодії з громадськістю

апарату Уманської райдержадміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь