Відбулась кущова супервізійна зустріч директорів центрів соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді

Дата: 04.10.2018 11:49
Кількість переглядів: 845

Фото без опису2 жовтня 2018 року Черкаським обласним центром соціальних служб для сім’ї, дітей на базі Уманського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді було проведено регіональну супервізійну зустріч «Обмін досвідом роботи. Презентація сучасних форм роботи з різними  категоріями клієнтів».

Участь у заході взяли директори та спеціалісти Тальнівського, Маньківського, Христинівського, Монастирищенського, Жашківського районних центрів соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді та Управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради.

На початку зустрічі начальник відділу організаційно-правової роботи обласного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Людмила Пона зауважила про те, що основною метою зустрічі є обмін досвідом центрів соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, надання методичних рекомендацій щодо роботи із різними категоріями населення тощо.

В свою чергу, директор Уманського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Інна Гущина проінформувала колег про роботу  Уманського РЦСССДМ, пріоритетні напрямки роботи та впровадження сучасних форм та методів роботи з сім'ями, дітьми та молоддю, які потребують соціальної допомоги та підтримки. Виступ директора супроводжувався презентацією, в якій було висвітлено роботу працівників центру.

Досить цікавою та корисною була інформація спеціалістів обласного центру, які ознайомили присутніх із такими поняттями, як «психосоматика», «резилієнс», з умінням керувати емоціями; обговорили проблемні питання діяльності центрів; здійснили аналіз якості надання соціальних послуг вразливим категоріям клієнтів.

По завершенню заходу учасники семінару відвідали дендрологічний парк «Софіївка» та отримали на згадку про зустріч емблеми Уманського РЦСССДМ, виготовлені власноруч фахівцями із соціальної роботи.

Проведений семінар позитивно оцінений працівниками центрів, оскільки всі учасники отримали необхідні методичні рекомендації, знання та навички, необхідні для подальшого практичного використання у роботі.

                                                                                                                   Гущина І.О., директор Уманського районного 

                                                                                                                  центру соціальних служб для сім'ї, дітей та  молоді



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь