Безпечне та здорове майбутнє праці

Дата: 06.05.2019 11:51
Кількість переглядів: 545

Фото без описуЗа ініціативи Міжнародної організації праці з метою привернення уваги світової спільноти, органів державної влади, суб’єктів господарювання, громадських організацій до питань охорони праці та смертності працівників на робочих місцях щорічно 28 квітня понад 100 країн світу відзначають Всесвітній день безпеки та гігієни праці. Наша держава підтримала цю ініціативу і відповідно до Указу Президента України від 18.08.2006 685/2006 визначила 28 квітня як День охорони праці в Україні.

У 2019 році Всесвітній день безпеки та гігієни праці за рекомендацією Міжнародної організації праці проводиться під девізом «Безпечне та здорове майбутнє праці».

Система управління безпекою та гігієною праці, що ґрунтується на відповідальності роботодавців за забезпечення безпеки і здоров’я працівників у всіх аспектах, пов’язаних з роботою, на зобов’язанні роботодавців постійно пристосовуватися до мінливих обставин, вживати необхідних заходів для створення умов, безпечних для життя і здоров’я працівників, забезпечить ефективну реалізацію прав  працівників на безпечні умови праці.

Викликом для України стає питання збільшення трудової міграції, зокрема професійно підготовленої молоді за межі кордонів держави. Тому пріоритетними завданнями для органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування є сприяння у створенні нових робочих місць і забезпечення належних умов праці. Це, у свою чергу, стане позитивним фактором, який зупинить відтік трудових ресурсів із країни, збереже кваліфікований і високоефективний трудовий потенціал, сприятиме економічному зростанню та зайнятості населення.

За інформацією управління агропромислового розвитку

райдержадмінстрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь