Вперше в Уманському районі проведено науково-практичну конференцію з розвитку сімейної медицини

Дата: 24.10.2017 16:54
Кількість переглядів: 896

Фото без опису20 жовтня в місті Умань відбулась науково-практична конференція «ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ СІМЕЙНОЇ МЕДИЦИНИ В ЧЕРКАСЬКІЙ ОБЛАСТІ», організована головним лікарем Уманського районного центру первинної медико-санітарної допомоги Олександром Новаківським та головним спеціалістом з сімейної медицини Управління охорони здоров’я Тамілою Крикливою.

Конференція стала чудовою платформою для обміну досвідом та жвавого обговорення між учасниками стосовно змін в системі надання медичної допомоги на місцевому рівні в умовах реформування, питань співпраці первинного та вторинного рівнів надання медичної допомоги, ролі сімейного лікаря в умовах створення об’єднаних територіальних громад, співпраці з органами місцевого самоврядування.

Провідні науковці з Інституту нефрології Національної академії медичних наук України, викладачі Національної медичної академії післядипломної освіти ім. П.Л. Шупика (м. Київ), Національної медичної академії ім. О.О. Богомольця (м. Київ) ділились сучасними принципами профілактики та лікування розповсюджених хвороб пульмонологічного, гастроентерологічного та нефрологічного профілів.

По завершенню був проведений майстер-клас по холтерівському моніторуванні ЕКГ з розглядом клінічних випадків.

«Організаторам вдалося створити дружню атмосферу під час проведення заходу. Дуже сподобалася дискусійна частина конференції та інформативність доповідачів», – прокоментувала конференцію заступник начальника відділу Управління охорони здоров’я Людмила Стрєлкова.

«Цікаво та доступно викладений матеріал доповідачами. Багато корисної та нової інформації для сімейних лікарів. Прекрасно, що доповідачі надавали змістовні відповіді на всі запитання, які виникали в присутніх у процесі обговорення», – сказала головний спеціаліст Управління охорони здоров’я Таміла Криклива після проведення конференції.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь