Новини спорту. На Уманщині відбувся Чемпіонат з волейболу серед жіночих команд

Дата: 10.06.2019 12:18
Кількість переглядів: 613

Волейбол є одним із найулюбленіших масових видів спорту в районі та займає важливе місце у розвитку фізичної культури серед різних вікових груп населення. Упродовж кількох років радують своїми іграми збірні команди сіл району з першості по волейболу.

У березні цього року відділом освіти, молоді та спорту було організовано та проведено Чемпіонат Уманського району з волейболу серед чоловічих команд (чемпіон – команда с. Кочубіївки).

Оскільки чемпіонат району серед чоловіків здобув широку підтримку серед гравців та вболівальників, було запропоновано провести аналогічний чемпіонат серед жінок.

Так, 8 червня 2019 року у спортивній залі Родниківської ЗОШ I-III ступенів відбувся І тур Чемпіонату Уманського району з волейболу серед жіночих команд 2019 року. Участь в ньому взяли 5 команд із сіл Родниківка, Собківка, Іванівка, Городецьке та Паланка. Змагання проводилися за коловою системою. Гравці команд продемонстрували свою майстерність, командну згуртованість, бажання до перемоги. Здобувши 4 перемоги в 4 іграх і набравши 12 очок, беззаперечним лідером туру стала команда с. Іванівка, друга за кількістю набраних очок (9 очок) – команда с. Родниківка (3 перемоги). Села Паланка та Городецьке мають у своєму заліку по 4 очки, команда с. Собківка отримала 1 очко.

Фото без опису

У вересні 2019 року заплановано провести ІІ тур Чемпіонату, уже тоді будуть підведені підсумки і визначаться переможець та призери. Переможець буде нагороджений кубком, учасники отримають грамоти та подарунки.

 

За інформацією відділу освіти, молоді та

спорту Уманської райдержадміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь