Село моє – душі криниця…

Дата: 20.12.2017 12:25
Кількість переглядів: 1275

 Фото без опису

Такими словами у суботу 16 грудня, у мальовничій  Ятранівці розпочалося святкування Дня села.

     У будинку культури зібралось чимало жителів та гостей.  У людей був святковий настрій, сяяли посмішки, лунала музика.   З привітальними словами до  присутніх  звернулись: голова Ятранівської сільської ради Потапенко Сергій Олександрович, виконуюча обов’язки начальника сектора культури   Коханська Оксана Миколаївна та депутат Уманської районної ради Тимощенко Володимир Григорович.

     Особливою увагою, щирими словами привітань, та не тільки словами, а й подарунками привітали жителів села: ювілярів,  сім'ї , які відсвяткували золоті та срібні весілля, наймолодшого жителя села Дріму Аліну Миколаївну та довгожительку нашого села та дитину Великої Вітчизняної війни Німенко Марію Макарівну, якій в цьому  році виповнилося 101 рік. Не забули в цей день і про уродженців села, які не шкодуючи свого життя і здоров’я,  відстоювали цілісність нашої держави на сході України це Черниченко Максим Олександрович, Вовкогон Анатолій Олексійович, Гурзан Владислав Ілліч, Денисюк Василь Миколайович, Кучер Василь Миколайович. Ці щирі поздоровлення доповнювали музичні вітання аматорського колективу «Калинонька», вихованців дитячого садочку «Росинка», учнів ЗОШ I-III ст.  та танцювальні композиції від колективу «Мрія». Хвилиною мовчання та покладанням квітів до пам’ятних знаків вшанували всіх воїнів, які загинули  в  антитерористичній операції та  у роки Великої Вітчизняної Війни, захищаючи нас, і  які назавжди в нашій пам’яті залишаться героями.

    Слова  безмежної вдячності хочеться сказати всім тим, хто долучився до цієї благородної справи, а саме  Гриню Ю.І., Семенді Д. К., Бовкуну П.Ф.,   Люльчаку Р.П.,   за надану допомогу у проведенні свята. Нехай добро, яке ви зробили для нашого села, повернеться вам сторицею.

   Сподіваємось, що це свято стане гарною традицією та збиратиме у дружнє  коло всі сім’ї і родини нашої громади!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь