Перевірка якості надання соціальних послуг соціальними робітниками

Дата: 18.07.2018 12:28
Кількість переглядів: 869

Фото без описуПрацівниками територіального центру постійно проводиться контроль за якістю надання соціальних послуг догляду вдома пенсіонерам, інвалідам та хворим, які не здатні до самообслуговування, потребують сторонньої допомоги та перебувають на обслуговуванні у відділенні соціальної допомоги вдома.

17 липня 2018 року працівниками територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг)  Уманського району, а саме: завідувачем відділення соціальної допомоги вдома Сановською  Ю.А., соціальними працівниками Пясецькою О.В. та Решетило С.Ю. проведено перевірку якості надання соціальних послуг соціальними робітниками відділення соціальної допомоги вдома Кущ О.І., яка надає соціальні послуги на території с. Антонівка та Шевчук В.О., яка надає соціальні послуги на території с. Юрківка.

Також була проведена перевірка роботи соціального робітника по с. Юрківка Сатанівської В.А., яка  здійснює  обслуговування 4 паліативно хворих підопічних. Робота соціального робітника неймовірно важка, адже щодня стикається з горем і стражданням приречених людей. Тому дуже важливо в паліативній допомозі – налаштовувати підопічних на позитивний лад, співчувати і допомагати хворим, нести їм душевне тепло. Директор терцентру Кицик Н.Г. завжди наголошує своїм колегам, що комплексно кваліфікована паліативна допомога – це і медичний контроль, і психологічна підтримка підопічного та членів його сім’ї, і духовна опіка та збереження їх душевного спокою.

Фото без описуНе кожен соціальний робітник може поєднати в собі ці якості. А тому в нас немає випадкових людей – усі, хто працює з невиліковно хворими підопічними, розуміють, якої самовіддачі вимагає робота, скільки душевних сил і самопожертв потрібно.

«Ми не можемо додати днів до життя, але можемо додати життя до днів» -  основне кредо філософії паліативної допомоги, за яким працюють соціальні робітники відділення соціальної допомоги вдома територіального центру.

Директор терцентру        Н.Г. Кицик


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь