Проведено позачергову сесію районної ради

Дата: 24.01.2018 12:28
Кількість переглядів: 754

Фото без опису23 січня відбулося засідання сесії Уманської районної ради, в якому взяли участь голова райдержадміністрації Євгеній Данченко та керівники структурних підрозділів райдержадміністрації.

Насамперед, було внесено зміни до районного бюджету ще на 2017 рік – центральній районній лікарні й управлінню праці та соціального захисту населення передано державні субвенції. Інформацію озвучив начальник фінансового управління  райдержадміністрації Микола Івасюк. Понад 233 тис. грн буде спрямовано на лікування хворих на діабет, майже 9 тис. грн – на пільги з оплати житлово-комунальних послуг. Ще 50 тис. грн ЦРЛ отримала на ремонт приміщень.  

Зміни до районного бюджету на 2018 рік викликані переданням субвенцій із сільських рад, що відбулося при затвердженні місцевих бюджетів на нинішній рік. Кошти в сумі 4 млн 333 тис. грн спрямовуються на фінансування першочергових та невідкладних призначень: освіта (харчування, оздоровлення дітей), медицина (харчування пацієнтів ЦРЛ, закупівля обладнання в ЦРЛ та центр первинної медико-санітарної допомоги), соціальний захист (перевезення пільгових категорій населення) тощо.

Ще одне питання повістки денної – вихід районної ради зі складу засновників загальноосвітніх навчальних закладів, які знаходяться на території новоствореної Паланської об'єднаної територіальної громади.

Окрім того, депутатський корпус районної ради погодив питання про встановлення меж села Собківка Уманського району та кілька питань про затвердження технічної документації з нормативно-грошової оцінки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь