Очільник області проінспектував ремонт доріг на Уманщині

Дата: 17.10.2018 12:37
Кількість переглядів: 729

Контроль якості на кожному етапі має бути забезпечений під час ремонтної кампанії доріг. На цьому наголосив голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко, перебуваючи на Уманщині. Тут очільник області проінспектував дорожні ремонти.

Фото без опису

Нині в районі тривають роботи на автомобільній дорозі загального користування державного значення М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка. Участь в огляді цієї дороги в межах Уманського району взяв також голова Уманської районної державної адміністрації Євгеній Данченко.

– Це масштабний проект, який ми реалізуємо зі Службою автомобільних доріг області, – розповів очільник Черкащини Юрій Ткаченко. – Ідеться про ремонт, а по суті будівництво, не лише 29-ти кілометрів дороги з усією необхідною інфраструктурою, а й реконструкцію шляхопроводу. На весь цей об’єкт із державного бюджету спрямовано понад 500 млн грн. Наші вимоги до підрядної організації незмінні: якість і дотримання термінів. Відбудова дорожньої інфраструктури в Україні є пріоритетним завданням Президента й Уряду. Частина цієї автодороги належить до транснаціонального транспортного коридору «GO Highway», який з’єднує українські чорноморські порти Одеси та Миколаєва з польськими портами на Балтійському морі у Гданську та Гдині.

Як повідомили в підрядній організації, роботи на автодорозі Стрий –Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка будуть завершені за кілька тижнів. Водночас ввести шляхопровід в експлуатацію там планують за місяць.

Прес-служба Черкаської обласної державної адміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь