Різдвяне свято «Даруй свою любов і тепло тим, хто цього потребує»

Дата: 11.01.2019 12:47
Кількість переглядів: 792

Новорічні несподіванки, різдвяні подарунки, танок та вірші навколо ялинки… Це те, на що сподівається кожна дитина у переддень новорічно-різдвяних свят. Це те, що приносить задоволення, натхнення і радість у кожне дитяче сердечко. Тому на Уманщині вже стало традицією організовувати Різдвяне свято для дітей-сиріт.

 

Фото без опису

 

9 січня 2019 року служба у справах дітей Уманської райдержадміністрації за участю волонтерів з Німеччини – благодійної організації «Надія для сиріт» провели свято «Даруй свою любов і тепло тим, хто цього потребує!» для дітей Уманського району. Одним з організаторів є Юрій Клієр, який все своє життя присвятив підтримці дітей та сімей, яким потрібна допомога. В ці єдині в усьому календарі дні, коли люди, наче з мовчазної згоди, вільно розкривають один одному серця і кожна людина очікує на диво, представники волонтерської організації докладають багато зусиль для того, щоб діти відчули тепло і радість Різдва.

Свято пройшло у теплій сімейній і затишній атмосфері з різдвяними піснями, молитвами, історією про Різдвяну зірку та народження Ісуса Христа, а також, з вікториною, у ході якої кожна дитина, відповідаючи на запитання, отримала солодощі.

Всім юним учасникам заходу сподобалося свято, по завершенню якого їх опікуни подякували за те, що діти мали можливість не лише почути про чудо народження Божого Сина, а й отримали омріяні подарунки: дитячі розмальовки, теплі речі та солодощі, які принесли їм задоволення.

Було приємно бачити усміхнені дитячі обличчя та проблиски сліз на вдячних очах людей, які ними опікуються.

Працівники служби у справах дітей щиро вдячні друзям-волонтерам за те, що вони вже не перший рік сіють у душі дітей зерна доброти, любові, милосердя й поваги. Це допоможе їм змінити своє світосприйняття, впевненіше творити своє майбутнє, будувати міцні сім’ї.

 

Начальник служби у справах дітей

О. П. Камінська



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь