Проаналізовано соціально-економічний розвиток сіл Полянецьке та Дмитрушки

Дата: 15.06.2018 12:56
Кількість переглядів: 763

Фото без опису14 червня у селі Полянецьке та Дмитрушки проведені виїзні наради за участю голови районної державної адміністрації Євгенія Данченка, голови районної ради Оксани Супрунець, очільників територіальних громад, представників структурних підрозділів райдержадміністрації, місцевих депутатів, громадськості сіл.

Мета проведення відповідних нарад – підсумувати виконання бюджету та соціально-економічний розвиток населених пунктів за 5 місяців поточного розвитку. 

Як повідомив сільський голова с. Полянецьке Володимир Коритник, протягом поточного року в населеному пункті за кошти сільської ради проведено капітальний ремонт доріг по вул. Мічуріна, Центральна на суму 2 073 тис. грн; здійснено поточний ремонт доріг по вул. Праці та частини вул. Вишнева на суму 238 тис. грн; в дошкільному навчальному закладі «Сонечко» побудовано накриття для котельні на суму 97 тис. грн; придбано 6 контейнерів для сміття на суму 39 тис. грн; придбано та встановлено двері в дошкільному навчальному закладі на суму 54 тис. грн; встановлено 4 камери відеоспостереження на суму 60 тис. грн; виготовлені документи на спецводокористування на новий водогін на суму 40 тис. грн. Окрім цього, на даний час проводиться будівництво водогону протяжністю 4 км 600 м на загальну 1 млн 499 тис. грн.

Пріоритетне завдання сільської ради на друге півріччя – завершити будівництво водогону, а також провести капітальний ремонт доріг по вул. Перемоги та пров. Вишневий, здійснити будівництво паркану на новому кладовищі.

Також сільська рада надала ряд субвенцій на медицину, соціальний захист та освіту району. Зокрема, 352,3 тис. грн – на утримання Полянецької школи, 200 тис. грн – на ремонт агіографічного відділення та 17,7 тис. грн на пільгове перевезення.

У Дмитрушках протягом поточного року проведено благоустрій села (тротуарні доріжки, парковки) на суму 1 млн. грн; замінено вікна та двері в дошкільному навчальному закладі на суму 95 тис. грн, придбано комп’ютерну техніку в ДНЗ «Каштан» на суму 45 тис. грн. У планах сільської ради на  друге півріччя – здійснити благоустрій центральної частини населеного пункту.

Крім того, Євгеній Данченко повідомив, що в рамках реалізації медичної реформи на території району буде збудовано 4 сучасні амбулаторії. Одна із них з’явиться саме в Дмитрушках і буде обслуговувати окружні села. Наразі проводяться роботи щодо відведення земельної ділянки та виготовлення проектно-кошторисної документації під будівництво медичного закладу.

Під час зустрічей також було заслухано інформацію про проекти, які сьогодні реалізуються в освітній та медичній галузях району, зокрема пріоритетний проект – облаштування агіографічного відділення в центральній районній лікарні. Про них повідомили головний лікар Уманської центральної районної лікарні Інна Добрянська, заступник головного лікаря з охорони дитинства та материнства КЗ «Уманський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Марина Опаленко та начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Борис Бондар.

 

Відділ взаємодії з громадськістю

апарату Уманської райдержадміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь