Голова Уманської РДА Євгеній Данченко привітав Державну санепідслужбу Уманщини з 95-річним ювілеєм

Дата: 24.10.2018 13:14
Кількість переглядів: 1087

Цьогоріч Державній санепідслужбі Уманщини виповнюється 95 років з часу заснування. Починаючи з 1923 року вона обслуговувала 9 районів Черкаської області. Санітарна служба пережила 4 періоди свого реформування і наразі працює у складі Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області.

Тож сьогодні, 24 жовтня, з метою вшанування нелегкої благородної професії санітарно-епідеміологічних працівників на урочистості з нагоди знаменного ювілею завітали голова Уманської районної державної адміністрації Євгеній Данченко та голова районної ради Оксана Супрунець.

 

 

Цього дня у залі Уманського міськрайонного управління Держпродспоживслужби зібралася уся дружна родина санітарної служби району, серед якої – представники районної державної лікарні ветеринарної медицини та міжрайонної лабораторії Держпродспоживслужби України.

Із вітальними словами до епідеміологів Уманщини звернувся голова райдержадміністрації Євгеній Данченко, який у своєму виступі підкреслив важливість праці санітарно-епідеміологічних працівників, яка завжди була і залишається затребуваною та благородною:

«Ваша повсякденна робота спрямована на збереження і зміцнення життя і здоров’я населення та майбутніх поколінь. Щодня, щохвилини ви контролюєте питання профілактики інфекційних хвороб, професійних захворювань, дбаєте про безпеку продуктів харчування та середовища проживання.

Впевнений, що ваша фахова компетентність, життєва енергія, відданість своїй справі і надалі слугуватимуть запорукою санітарної безпеки жителів нашого краю, основою для успішного виконання перспективних завдань служби.

Доброго вам здоров’я, великого людського щастя, благополуччя, миру та злагоди вродинах, професійного росту, нових трудових звершень в ім’я розвитку України та злагоди в нашому суспільстві».

За вагомий внесок у забезпеченні санепідблагополуччя Уманського району та з нагоди 95-річчя Державної санепідслужби Уманщини кращі працівники були відзначені почесними грамотами районної державної адміністрації та районної ради:

  • в.о. начальника відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Уманського міськрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області Ковбасюк Валентина Петрівна;
  • помічник лікаря епідеміолога відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Уманського міськрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області Міщук Оксана Петрівна.

Гарний настрій усім присутнім на святі подарували концертні номери від працівників районного центру культури і дозвілля.

 

Відділ взаємодії з громадськістю

апарату Уманської райдержадміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь