Навести чистоту в районі державні працівники закликають власним прикладом

Дата: 20.04.2018 13:15
Кількість переглядів: 1032

Напередодні Дня довкілля, який відзначається щорічно у третю суботу квітня, та в рамках оголошеного розпорядженням райдержадміністрації двомісячника благоустрою Уманського району державні працівники вийшли на «суботник».

Фото без опису

Працювали дружно і завзято, прибираючи узбіччя автотраси Умань-Черкаси від міста Умань до села Гереженівка, хоч і робота – не з найприємніших. Збирали у пакети весь той непотріб, який залишили після себе безвідповідальні мандрівники автошляху: пластикові та скляні пляшки, поліетиленові пакети, паперові відходи. Усе це вкрай забруднює навколишнє середовище, перетворюючи зелені насадження на жахливе сміттєзвалище.  Важко подумати, на що згодом перетвориться наша планета, якщо екологічна та громадська свідомість населення не підвищиться.

Цей суботник уже не перший. Минулого тижня працівники Уманської райдержадміністрації очистили від сміття придорожні смуги, що розташовані вздовж автодороги «Київ-Одеса» від в’їзду в Уманський район до с. Краснопілка.

Сподіваємося, що такий приклад послужить спонуканням для кожного жителя Уманщини не бути байдужими до території, на якій вони проживають, навести лад у власних оселях та у своїх населених пунктах, бережливо ставитися до всього того, що дарує нам природа. Пам’ятайте: чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять!

 

 Відділ взаємодії з громадськістю

апарату Уманської райдержадміністрації

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь