У школах району відзначили 80-річчя від дня народження В’ячеслава Чорновола

Дата: 05.01.2018 13:20
Кількість переглядів: 3749

На виконання Указу Президента України від 1 грудня 2017 року № 397 «Про відзначення 80-річчя від дня народження В’ячеслава Чорновола» в освітніх закладах району в грудні 2017 року проведено ряд заходів щодо вшанування пам’яті українського політика,  публіциста, літературного критика, діяча руху опору проти  зросійщення  та національної дискримінації українського народу, політичного в'язня СРСР.

У Шаринському НВК проведено бесіди з учнями та виставку документів і фотоматеріалів, присвячених діяльності В’ячеслава Чорновола.

У Полянецькій ЗОШ І-ІІІ ступенів проведено засідання круглого столу «В. Чорновіл – символ незалежної України» та виставку документів і фотоматеріалів, які висвітлюють  громадську та політичну діяльність В’ячеслава Чорновола та його біографію.

У Колодистенській ЗОШ І-ІІІ ступенів оформлено виставку літератури та фотоматеріалів, розпочато роботу над створенням тематичних стендів, проведено інформаційні години, спрямовані на вивчення ролі В’ячеслава Чорновола в історії українського державотворення та тематичну лінійку пам’яті В’ячеслава Чорновола.

У Косенівському НВК проведено інформаційну хвилинку «Моменти із життя В.Чорновола», бесіду «Твої вчинки», засідання круглого столу «Взірець для наслідування».

Згідно плану-заходів райдержадміністрації «Про відзначення 80-річчя від дня народження В’ячеслава Чорновола» у Ладижинській ЗОШ І-ІІІ ступенів були проведені такі заходи: засідання круглого столу  «Твоє ім'я – то символ ...», урок пам'яті «В'ячеслав Чорновіл – буревісник української незалежності», усний журнал «Дух, що тіло рве до бою», урок пам'яті на тему «В'ячеслав Чорновіл – лідер Народного Руху України», організовано перегляд документального фільму «Той, що пробудив Кам'яну державу», перегляд фільму-спогаду «Дорога В’ячеслава Чорновола».

У Посухівському НВК проведено інформаційну годину «Безсмертний боєць з тоталітарним режимом». бесіду «Безсмертних душ його живе зоря». інформаційну годину «Жив і боровся для України й за Україну». Протягом грудня  діяла тематична виставка «В’ячеслав Чорновіл – постать на тлі епохи».

У Родниківській ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Т.Г. Шевченка організовано виставку матеріалів у шкільній бібліотеці, перегляд презентації про В’ячеслава Чорновола. Проведено уроки, присвячені життю та діяльності В’ячеслава Чорновола.

У Танському НВК  проведено  такі заходи: засідання круглого столу  «В’ячеслав Чорновіл –  видатний черкаський земляк», загальношкільну лінійку «Роль В’ячеслава Чорновола в історії українського державотворення», організовано виставку документів та фотоматеріалів, присвячених діяльності В’ячеслава Чорновола.

У  Текучанській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів організовано виставку документів та матеріалів, присвячених діяльності В’ячеслава Чорновола, проведено засідання круглого  столу «Життя та діяльність В’ячеслава Чорновола»



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь