Майстрів слова привітали з професійним святом

Дата: 07.06.2018 13:35
Кількість переглядів: 931

Уманський район має широку мережу засобів масової інформації,  завдяки чому відбувається тісна взаємодія органів влади та громадськості. Високий рівень працівників газет, телебачення, радіо, популярних інтернет-ресурсів забезпечують оперативне висвітлення усіх суспільно-важливих подій.

Тож представники районної влади щороку не пропускають нагоди вшанувати журналістів з нагоди професійного свята – Дня журналіста. Цей день встановлено у 1994 році Указом Президента України на підтримку ініціативи делегатів I Всеукраїнського з'їзду редакторів газет і журналів. За дату святкування визначено 6 червня – день прийняття 1992 року Спілки журналістів України до Міжнародної федерації журналістів.

От і цього року 5 червня голова Уманської районної державної адміністрації Євгеній Данченко та голова Уманської районної ради Оксана Супрунець привітали та вручили цінні подарунки працівникам телекомпанії «Сатурн-ТV», телекомпанії «Умань», газети «Уманська зоря», газети «Черкаський край», газети «Вулик», КЗ «Редакція радіомовлення «Голос громади», популярних інтернет-ресурсів «Умань – медіа» та «Громадське Умань», а також ветерану журналістики Валентині Козицькій.

Фото без опису

За активну участь в розвитку інформаційного простору регіону та у висвітленні роботи влади, високий професіоналізм та з нагоди Дня журналіста почесною грамотою райдержадміністрації та районної ради була нагороджена Савочка Наталія Іванівна – генеральний директор телекомпанії «Сатурн-TV».

А безпосередньо 6 червня районна влада організувала для журналістів поїздку в справжнісінький осередок зеленого туризму – садибу «Лялькова хата» в селі Полянецьке, де проживає прекрасна майстриня Ірина Утяніна.

Захоплюючий екскурс в стародавні українські звичаї та обряди, майстер-клас з виготовлення ляльки-мотанки із кукурудзяного листя, майстер-клас народних танців, частування стравами української народної кухні – все це є невід’ємною частиною гостинності пані Ірини та її родини.

Водночас, атмосферу піднесення і святковості створювали талановиті працівники культури району, які дарували присутнім народні пісні.

Кульмінацією став яскравий салют, який запустили самі ж винуватці свята. Щоправда, він був не з піротехніки, а з пелюсток троянд.

Сподіваємося, все це додало нашим журналістам творчого натхнення та вони змогли просто відпочити душею.

Відділ взаємодії з громадськістю

апарату Уманської райдержадміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь