Працівниками бібліотечних закладів району проведено заходи до Дня людей похилого віку

Дата: 06.10.2017 13:38
Кількість переглядів: 6787

Щорічно на початку жовтня в нашій країні відзначається День людей похилого віку. Цього дня, вшановуючи усіх стареньких людей, для них проводять різноманітні акції, заходи, вечори відпочинку. У бібліотеках нашого району та районній бібліотеці стало доброю традицією влаштовувати презентації тематичних книжкових виставок, проводити вечори-вшанування. Віднедавна започатковано нову форму роботи з цією категорією: відвідування літніх людей з невеличкими дарунками, квітами та добрими, щирими словами.

Центральна районна бібліотека для своїх літніх читачів запропонувала цікаву книжкову виставку під назвою "Колись ми юними були, а зараз осінь наступає", запросила ветеранів бібліотечної справи на урочисте святкування Дня бібліотек. Вечір-вшанування літніх людей "Як серце осені не хоче" був підготовлений та проведений працівниками культури в селі Затишок, а в селі Фурманка поважне товариство запросили на вечір відпочинку "Мої роки - моє багатство".

У рамках акції "Людям похилого віку - чуйність та милосердя!" завідувачка відділу обслуговування РЦБ Цюра В. приносить малорухливим літнім людям книжки та журнали додому, розповідає останні новини. Читачка Янофорова Надія з теплом і вдячністю відгукується про працівників бібліотеки та ще й ділиться з іншими читачами власними, вже прочитаними «Неймовірними історіями життя » та «Загадками історії».

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь