Відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини

Дата: 05.10.2017 13:43
Кількість переглядів: 665

Фото без описуЗ метою здійснення соціального захисту прав та інтересів дітей відбулося чергове засідання комісії райдержадміністрації з питань захисту прав дитини, яку провів голова Уманської райдержадміністрації, голова органу опіки та піклування Євгеній Данченко та начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Олена Камінська.

На порядок денний було винесено 18 питань, серед яких – надання дозволу на дарування житлового будинку дітям, на укладення договору оренди частки земельної ділянки, право власності на яку має неповнолітня, встановлення опіки над посиротілими дітьми, виведення дітей з сімейних форм виховання, доцільність позбавлення батьківських прав та питання про поновлення у батьківських правах.

Підготовлені матеріали детально вивчені працівниками служби у справах дітей райдержадміністрації, надані всі необхідні, згідно до чинного законодавства, документи для їх розгляду, заслухані заявники, відповідачі та запрошені.

Вивчивши детально кожне питання, членами комісії прийняті компетентні та виважені рішення, спрямовані на захист прав та інтересів дітей.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь