Євгеній Данченко провів засідання ради безпеки життєдіяльності населення

Дата: 05.06.2018 14:11
Кількість переглядів: 630

Під головуванням голови Уманської районної державної адміністрації Євгенія Данченка відбулося чергове засідання ради райдержадміністрації з питань безпечної життєдіяльності населення.

На розгляд виносилися питання:

1. Про стан виконання рішення протоколу №1 ради райдержадміністрації з питань безпечної життєдіяльності населення від 19.04.2018.

2. Про стан виконання перевірок протипожежної безпеки дошкільних та загальноосвітніх закладів району.

3.    Організація роботи з попередження дитячого травматизму під час літніх канікул.

4.    Про стан невиробничого травматизму в районі в І кварталі.

Фото без опису

З першого питання заслухали завідувача сектору з питань праці управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Ларису Шниру, начальника управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Валентину Мовчанюк та завідувача сектору нагляду в машинобудуванні та енергетиці управління Держпраці в Черкаській області Миколу Горошка.

За результатами обговорення було вирішено на чергове засідання ради райдержадміністрації з питань безпечної життєдіяльності населення запросити представника ПАТ «Київський завод «Граніт» з інформацією про виконання приписів управління Держпраці в Черкаській області з охорони праці та проведення атестації робочих місць за умовами праці. А також запросити ТОВ «Мікоген-центр» з відомостями про оприлюднення даних в засобах масової інформації щодо результатів досліджень повітря населених пунктів поблизу розташування товариства.

Окрім того, очільник району Євгеній Данченко дав завдання відділу  організаційної роботи та управління персоналом райдержадміністрації організувати навчання особи, відповідальної за охорону праці в апараті та структурних підрозділах адміністрації.

Про стан виконання перевірок протипожежної безпеки дошкільних та загальноосвітніх закладів району розповів Євгеній Кравченко – головний спеціаліст Уманського районного відділу Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Ті недоліки, які не потребують значних фінансових затрат, в переважній більшості уже виправлені. Про це розповіли начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Борис Бондар та очільники територіальних громад, в яких перевірялися навчальні заклади: Владислава Баюк, с. Антонівка; Віталій Абрамчук, с. Затишок; Руслан Яремчук, с. Родниківка; Микола Брижатий, с. Колодисте; Сергій Якименко, с. Городниця.  

На усунення недоліків, які є дороговартісними (пожежна сигналізація, оброблення протипожежною речовиною дерев’яних конструкцій), сільські голови обіцяли шукати кошти. Євгеній Данченко закликав активізувати та обов’язково завершити цей процес, адже від нього залежить безпека дітей.

Безпеки підростаючого покоління стосувалося і третє питання засідання – про організацію роботи з попередження дитячого травматизму під час літніх канікул. За результатами його розгляду, відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації рекомендовано посилити контроль за проведенням інструктажів з безпеки життєдіяльності для учнів під час літніх канікул.

Також цього дня заслухали завідувача сектору з питань цивільного захисту та оборонної роботи райдержадміністрації Віру Сакал, яка поінформувала про стан невиробничого травматизму в районі у І кварталі 2018 року.

 

Відділ взаємодії з громадськістю

апарату Уманської райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь