Військова служба за контрактом - це престижно

Дата: 26.01.2018 14:50
Кількість переглядів: 1135

Фото без опису25 січня в Уманському районному центрі зайнятості  за участю заступника військового комісаріату м. Умані  Болгарова Віктора Івановича,  представника військової частини Білоцерківської бригади Паєвського Петра Петровича та представника Уманської РДА Муштаєва Костянтина Миколайовича  відбувся захід для 21 безробітного з орієнтації на військову службу за контрактом. 

Віктор Іванович проінформував  учасників про умови  проходження військової служби, державні гарантії військовослужбовцям, грошове, речове та матеріальне забезпечення   та зазначив, що  Білоцерківська бригада, яка на сьогоднішній день потребує військовослужбовців для  її укомплектування, запрошує на службу.

Найбільш затребуваними посадами є: навідники, обчислювач, командири відділення, водії, механіки водії - кранівники, старші механіки водії. Зацікавлені особи  та учасники АТО отримували фахові відповіді на запитання та обговорили можливість проходження медичного огляду та співбесіди для прийняття на військову службу за контрактом у Збройні Сили України. Важливим аргументом було те, що держава гарантує військовослужбовцю стабільне грошове забезпечення від 7400 до 9400 грн. на місяць, забезпечення безкоштовним харчуванням обідом, безкоштовним та кваліфікованим медичним забезпеченням військовослужбовців та членів їх сімей у медичних установах Міноборони України та ін. пільги, передбачені чинним законодавством.

Вимоги до кандидатів у дану військову частину -  це вік від 18 до 33 років (чоловіки), спортивно  розвинуті, без кримінального минулого та психічно  врівноважені особи. Для служби в  інших частинах ( з метою забезпечення обороноздатності Української держави) призиваються чоловіки віком від 20 до 60 років та жінки від 20 до 50 років, які пройшли професійно-психологічний відбір і відповідають установленим вимогам проходження військової служби.

Військова служба за контрактом допоможе вирішити проблему працевлаштування та відстояти право українського народу на свободу та незалежність, гідність і справедливість та європейські цінності.

Докладнішу інформацію і конкретні пропозиції щодо надання послуг можна отримати в центрі зайнятості за адресою: 

м. Умань вул. Воїнів – Інтернаціоналістів, 1. Контактний телефон 3-62-56, 4-05-59.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь