Відкриттю ангіографічного відділення в Уманській ЦРЛ може посприяти кожен

Дата: 11.11.2018 14:53
Кількість переглядів: 1644

Головним проектом 2018 року в Уманському районі стало відкриття ангіографічного відділення на базі Уманської центральної районної лікарні. Ангіограф – це обладнання, яке рятуватиме життя людей при інфаркті міокарда та інсульті, попереджуватиме їх інвалідність від цих недуг.

Масштабний проект стосується не лише Уманського району, а й Тальнівщини, Монастирищини, Маньківщини, Христинівщини, Жашківщини та власне міста Умань.

11,5 мільйонів гривень на обладнання виділено з держави, ще приблизно стільки ж необхідно було зібрати. І додатково – зібрати кошти на ремонт лікарні під облаштування відділення.

Небайдужих до справи виявилося багато. Райони і міста, села та об’єднані територіальні громади, сільгосппідприємства, фермери, одноосібні користувачі землі, інші підприємства й виробництва, просто небайдужі люди, пацієнти Уманської ЦРЛ і навіть сам колектив райлікарні – скільки могли перерахували на ангіографічне обладнання.

Загалом станом на 9 листопада вдалося акумулювати на спецрахунку Уманської ЦРЛ: 8,7 млн грн – кошти місцевих бюджетів, 2,8 млн грн – благодійні внески.

В тому числі, кошти місцевих бюджетів з Уманського району – 3,7 млн грн, благодійні внески сільськогосподарських підприємств Уманщини – 1,85 млн грн. В результаті Уманський район забезпечив виконання своєї планової частки на 300 %.

Якщо найближчим часом не вдасться зібрати необхідну суму коштів на придбання власне ангіографічного обладнання, на це перенаправлять кошти, зібрані на проведення ремонтних робіт ангіографічного відділення. Але без належної підготовки відділення райлікарні встановлення ангіографа все одно є неможливим.

Часу лишилося зовсім мало – всього декілька днів. Кожен може долучитися до спільної справи і разом створити таке необхідне потужне відділення!

Банківські реквізити для перерахунку коштів для придбання ангіографічного обладнання:

Рахунок №31553394138434

Код ЄДРПОУ 02005467

МФО 854018

ГУ ДКСУ Черкаської області.

Призначення платежу: На придбання ангіографічного обладнання.

 

Уманська райдержадміністрація


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь