Відбулося засідання комісії з питань надання одноразової грошової допомоги за зверненнями громадян за рахунок коштів районного бюджету

Дата: 27.09.2017 10:11
Кількість переглядів: 944

Фото без опису22 вересня відбулося чергове засідання комісії з питань надання одноразової грошової допомоги населенню району за рахунок коштів районного бюджету.

На розгляд комісії надійшло 14 заяв від жителів сіл району, а саме: 10 звернень щодо надання одноразової допомоги на лікування, 2 звернення щодо надання допомоги на відновлення будинку та допоміжних надвірних споруд після пожежі, 2 звернення учасників бойових дій, які приймали безпосередню участь в АТО щодо надання допомоги на лікування та проведення реабілітації.

Комісією були вивчені обставини, в яких перебуває кожна конкретна сім’я. До заяв додаються акти обстеження матеріально-побутових умов проживання, довідки про склад сім'ї, довідки про стан здоров'я із медичних установ та інші документи.

При розгляді кожної заяви члени комісії висловили свої думки. У результаті обговорення прохання усіх громадян щодо надання одноразової грошової допомоги задоволено.

 Директор територіального центру Н. Г. Кицик



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь