Національна премія для мас-медійників, знавців економічної галузі, журналістів та аналітиків, що висвітлюють процес реформування економіки України

Дата: 08.12.2017 15:01
Кількість переглядів: 677

21 листопада 2017 року стартувала Національна премія «MEDIA etc. 2.0» для фахових медійників. Дебютувавши у минулому році, премія стала найбільш помітною подією для журналістів економічного спрямування України. Було подано більше 100 конкурсних робіт. Долучилися до організації прес-служби обласних рад, міських рад, редакції загальноукраїнських видань, блогери. Партнерами цьогорічної премії стали: Український кризовий медіа-центр, Громадське телебачення, Інтерфакс- Україна, КПМГ в Україні, Фундація креативного бізнесу. Премія і надалі відкрита до партнерства. До Ради премії ввійшли найбільш знані незаангажовані журналісти, економісти, головні редактори видань. Премія викликала більше 150 згадувань у мас-медіа.

Фото без описуДо участі у конкурсі запрошуються журналісти, які займаються професійною діяльністю у штаті чи поза штатом вітчизняних друкованих видань, телеканалів, радіостудій та інтернет-видань, а також незалежні журналісти, фрілансери, що сплачують податки в Україні. Конкурсом передбачені окремі відзнаки для найкращих студентських робіт. За результатами конкурсу лауреати та номінанти будуть нагороджені дипломами, а за кращі роботи буде присуджено премії у розмірі 5 тисяч гривень. Члени журі, експерти та партнери Премії також додатково відзначать студентські роботи стажуванням (кількість стажувань обмежена).

Для участі у конкурсі слід надіслати електронний лист-заявку на e-mail: konkurs@mediaetc.org. Детальніша інформація про Премію та умови подачі робіт на конкурс за посиланням: http://mediaetc.org/a6o за телефоном 063 456 8о 90 (Ольга Михайлова). Просимо звернути увагу, що останній день подачі конкурсних заявок — 20 грудня 2017 року.

Національна премія «MEDIA etc. 2.0» є громадською ініціативою, некомерційною та рівновіддаленою від усіх політичних сил. Зауважуємо, що переможці не сплачуватимуть податків з грошової винагороди. Це зобов'язання беруть на себе організатори. Засновниками премії виступили «Інститут податкових реформ» та «Громадське радіо».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь