У Бабанці розпочато будівництво нової сучасної амбулаторії загальної практики сімейної медицини

Дата: 15.03.2019 15:12
Кількість переглядів: 3161

У рамках реформи сільської медицини, ініційованої Президентом України Петром Порошенком, у 2019 році на території Уманського району будуть побудовані чотири амбулаторії загальної практики сімейної медицини. Їх збудують у населених пунктах Бабанка, Дмитрушки, Ладижинка та Кочержинці. Проекту сприяв народний депутат України Антон Яценко.

Нещодавно будівництво однієї з таких амбулаторій розпочато в селищі Бабанка, яка, окрім цього  населеного пункту, буде обслуговувати також села Оксанина, Аполянка, Гродзево, Свинарка. Тож аби перевірити стан виконання робіт, 14 березня в населений пункт здійснив робочий візит очільник району Євгеній Данченко. У ході візиту він зустрівся з головним інженером підрядної організації, яка виконує роботи на цьому об’єкті Дмитром Хомою та завідувачем амбулаторії селища Бабанка Ніною Барчук.

 

Фото без опису

 

Роботи з підготовки земельної ділянки тут розпочато з 1 березня. Їх виконує підрядна організація ТОВ «Літос» м. Київ. Наразі виритий котлован, робиться подушка, завозиться пісок та щебінь. Протягом наступного тижня планується залити армопояс і протягом 2-ох тижнів завершити роботи з облаштування фундаменту, готового в подальшому під викладку газоблоку. На даний час на будівництві задіяно 9 осіб про це повідомив представник підрядної організації.

Завершення будівництва амбулаторії в селищі Бабанка та введення її в експлуатацію заплановано в червні 2019 року.

Голова РДА Євгеній Данченко відмітив, що будівництво сучасних амбулаторій дасть змогу підвищити надання медичних послуг жителям району на якісно новий рівень. Важливою перевагою є те, що нові приміщення будуть енергоефективними, також їх оснастять усім необхідним медичним обладнанням.

Відділ взаємодії з громадськістю

апарату Уманської райдержадміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь