«Уманська зоря» відсвяткувала 100-річчя

Дата: 10.06.2019 15:13
Кількість переглядів: 1461

У березні цього року друкованому виданню «Уманська зоря», яке очолює Тетяна Бородинська, виповнилося 100 років – рівно стільки часу минуло з дня виходу у 1919 році першого номера газети, яка мала тоді назву «Известия военно-революционного комитета г. Умани», згодом – «Робітничо-селянська правда», «Колгоспна правда», а з 10 вересня 1944 року – «Уманська зоря».

Фото без опису

За цей період – власне, цілу епоху – видання пройшло великий і тернистий шлях, з номера в номер карбуючи літопис Уманщини. Вона розповідає про основні події, про людей, які примножують славу Уманського краю, про історичний шлях та сьогодення нашого регіону.

7 червня в актовому залі Будинку вчителя відбувся урочистий захід. Аби привітати працівників редакції з визначним ювілеєм на нього завітали народний депутат України Антон Яценко,  керівник апарату Уманської районної державної адміністрації Наталія Сиротюк, голова Уманської районної ради Оксана Супрунець, ветерани газети, вдячні читачі, громадськість міста та району.

«100 років – це ціла епоха, що знайшла об’єктивне і правдиве відображення на сторінках  вашого видання. «Уманська зоря» створює літопис Уманщини та є відмінною школою майстерності для декількох поколінь журналістів. Хочу відмітити, що протягом усього часу «Уманська зоря» незмінно є одним із найбільш шанованих і компетентних видань району. І в цьому величезна заслуга усього вашого колективу, його професіоналізму та відповідальності, його відданості роботі та повазі до своїх читачів», – наголосила Наталія Миколаївна.

Всім працівникам редакції газети вона побажала міцного здоров’я, родинного затишку, творчих успіхів, цікавих подій, великих тиражів і відданих читачів.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, активну громадянську позицію, вагомий особистий внесок у висвітленні суспільного життя Уманського краю та з нагоди відзначення 100-річчя з дня заснування газети «Уманська зоря» почесні грамоти райдержадміністрації та районної ради були вручені головному редактору газети Бородинській Тетяні Арсентіївні та колишньому головному редактору, заслуженому журналісту України Козицькій Валентині Андріївні.

За високу професійну майстерність, значний особистий внесок у розвиток вітчизняної журналістики, високий професіоналізм, об’єктивне і багатогранне висвітлення подій Уманщини та з нагоди відзначення 100-річчя з дня заснування газети «Уманська зоря» і Дня Журналіста України почесною грамотою Уманської райдержадміністрації була нагороджена ветеран журналістики, колишній працівник редакції газети «Уманська зоря» Шишковська Надія Никодимівна. А за багаторічну сумлінну працю та з нагоди відзначення 100-річчя з дня заснування газети «Уманська зоря» і Дня Журналіста України  нагороду отримала кур’єр-прибиральниця редакції газети «Уманська зоря» Сергієнко Ольга Іванівна.

Фото без опису

Відділ взаємодії з громадськістю

апарату Уманської райдержадміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь