Голова РДА Євгеній Данченко привітав із Днем знань колектив Дмитрушківської школи

Дата: 03.09.2018 15:27
Кількість переглядів: 1615

Новий навчальний рік 2018/2019 у закладах освіти України розпочався у понеділок, 3 вересня. Тож для зручності більшість шкіл святкували День знань вранці цього ж числа. Але в Дмитрушківській ЗОШ І-ІІІ ст. вирішили не порушувати традицію і відзначити свято безпосередньо 1 вересня, попри те, що це – вихідний.

Тож у цей день на подвір’ї закладу освіти зібралися учні, вчителі, батьки, почесні гості, серед яких – голова Уманської районної державної адміністрації Євгеній Данченко, голова районної ради Оксана Супрунець, помічник-консультант народного депутата України Антона Яценка Ірина Плетньова, депутати, спонсори.

Очільник району Євгеній Данченко привітав колектив школи із початком нового навчального року, а також із присвоєнням закладу статусу опорного. «Це гордість за навчальний заклад, але водночас, і велика відповідальність, ви повинні показувати у роботі приклад для інших», - звернувся Євгеній Михайлович до директора закладу освіти Ніни Мовчан.

Керівники району спільно вручили директору сертифікати на оснащення для двох кабінетів –  хімії та інформатики. А першокласникам подарували пакунки з необхідним шкільним приладдям.

Фото без опису

Протягом свята діти декламували вірші, співали пісень, танцювали. Лейтмотивом промов і виступів була Нова українська школа – ключова реформа, яка повинна перетворити школу на зону комфорту для дітей. У Дмитрушківському закладі освіти уже взялися творити відповідне освітнє середовище. Високі монотонні стіни розписали в яскраві барви, початкові класи обладнали творчо у тісній взаємодії з батьками. При цьому, до творчих моментів залучали самих дітей, адже це привчає цінувати працю.

За словами директора Ніни Мовчан, Дмитрушківська школа має тенденцію до збільшення учнів, до неї підвозять дітей із п'яти населених пунктів і навіть із міста Умань. Нині тут навчається 260 школярів, з яких 30 – першокласників, 20 – одинадцятикласників. Один із перших класів буде навчатися за програмою «Інтелект України». До слова, всі попередні випускники склали ЗНО без низького рівня знань.

У ці дні всі заклади освіти району гостинно відчинили двері і запросили у просторі затишні класи дітей, щоб набиралися мудрості і знань, наповнювали свої серця любов’ю і добротою, училися долати труднощі і упевнено крокували до своєї мети.

Відділ взаємодії з громадськістю

апарату Уманської райдержадміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь