Підсумкова нарада бібліотечних працівників

Дата: 15.02.2018 15:28
Кількість переглядів: 1330

На початку лютого 2018 року на базі Уманської РЦБ для сільських бібліотечних працівників було проведено підсумкову нараду «Знайомтесь, ми працюємо для Вас!: підсумки минулого року».

Фото без опису

В ході наради обговорювалися пріоритетні напрямки діяльності бібліотек на 2018 рік: впровадження інформаційних технологій і сучасних форм бібліосервісу в бібліотечну практику, сприяння національно-патріотичному вихованню населення, популяризацію краєзнавства, інформування громади про події з історії і сьогодення краю з метою максимально повного і оперативного задоволення інформаційних, професійних, освітніх та культурно-творчих інтересів різних категорій користувачів. Директор Уманської  РЦБС  Кравчук Л.М. підвела підсумки роботи за минулий рік, розкрила основні моменти планування роботи бібліотечної системи  на 2018 рік. Найбільш активним бібліотекарям  винесла  подяку за сумлінну працю, високий професіоналізм та активну участь в районних та обласних конкурсах і культурно- масових заходах району.

Планові заходи повинні працювати на майбутнє, формувати своєрідний, оригінальний та сучасний імідж бібліотеки. Тому доречними були  консультації зав. методичним відділом Г.В.Вдовиченко та методиста О.В.Гербут про втілення в життя та реалізацію міні-проекту «Лабораторія творчих ідей «Животворні джерела Уманщини». Надано інформаційну довідку про розмаїття Всеукраїнських, обласних  та районних конкурсів, грантів, програм, які будуть проводитись у 2018 році . Так,  з  метою привернення уваги молоді до історії та культури нації, збереження культурної спадщини Черкащини, детально ознайомили з обласним конкурсом з образотворчого мистецтва для обдарованої молоді «Палітра Черкащини», який стартував першим в новому році та всіх запрошено взяти активну участь в ньому.  Стосовно організаційних питань щодо проведення районного конкурсу читців – аматорів в рамках  обласного конкурсу «Тарасова вершина», обласного конкурсу відеороликів  «Фабрика вражень» та районного конкурсу «Найкращий читач - 2018» розповіла зам. директора по роботі з дітьми Є.Я. Сохацька, після чого кожному бібліотекарю було роздано положення про проведення даного конкурсу та бланк заявки. Бібліограф І категорії  Валентина  Харишук  в  консультації «Інноваційний пошук – основа розвитку бібліотек»  наголосила на тому, що головна мета сучасних книгозбірень – це забезпечення інформаційних потреб як реальних, так і потенційних користувачів, використовуючи при цьому різні види і форми інформаційного обслуговування, відмітила важливу роль довідково-бібліографічного апарату у цьому процесі.  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь