Керівник апарату райдержадміністрації Наталія Сиротюк привітала учнів Бабанської школи із закінченням навчального року

Дата: 25.05.2018 15:31
Кількість переглядів: 1576

25 травня в Бабанській ЗОШ І-ІІІ ступенів, як і у всіх школах Уманського району, відбулося свято останнього дзвоника, яке зібрало випускників, школярів, вчителів та батьків. Це радісний і водночас сумний день, адже для  більшості дітей він знаменує собою початок довгожданних літніх канікул, а для випускників – це період прощання зі школою, з безтурботним шкільним дитинством та початок дорослого, самостійного життя.

Випускники прийшли на лінійку урочисто – під рушниками, які їм тримали батьки, а розпочали урочистості з Державного Гімну України, який гучно та завзято підспівували всі учні школи, символічно одягнені у вишиванки.

На свято були запрошені керівник апарату райдержадміністрації Наталія Сиротюк та селищний голова смт Бабанка Михайло Байда.

Від імені районної державної адміністрації Наталія Сиротюк привітала учнів, вчителів та батьків з успішним закінченням ще одного шкільного року.

Фото без описуЗ особливими словами вона звернулася до одинадцятикласників: «Відсьогодні вам, молодим і талановитим, самостійно приймати свідомі рішення, здобувати досвід, власними силами і здібностями будувати своє щасливе майбутнє. Головне – будьте чесними і добрими людьми. Бажаю вам знайти власну життєву стежину, стати гідними громадянами нашої держави».

Наталія Миколаївна закликала випускників цінувати любов і підтримку своїх батьків, адже разом з ними вони пройшли роки їхнього шкільного життя, раділи їхнім успіхам.

Минув ще один навчальний рік. У розрізі вічності – як одна мить, а насправді – вагомий період життя для шкільної громади: зі своїми проблемами, досягненнями, радощами і сподіваннями. Підсумувала його успішність директор школи Надія Жмуденко, яка відмітила значні здобутки, досягнуті учнями в олімпіадах різних рівнів, спортивних змаганнях, науково-дослідній роботі учнів у МАН та інтернет-олімпіадах. До того ж приємно було почути, що і в цьому році школа здобула перемогу в роботі з обдарованими дітьми.

Успіхи та досягнення учнів – гордість кожної школи. Тож саме на святі останнього дзвоника підсумували здобутки учнівської молоді врученням відповідних відзнак. А приємну місію нагородження грамотами та дипломами виконала керівник апарату райдержадміністрації Наталія Миколаївна, яка побажала учням здобути ще більше перемог та нових творчих здобутків, щоб своїми добрими справами прославляти рідну школу.

В епіцентрі уваги цього дня – випускники, для яких шкільний дзвінок пролунав востаннє, та першокласники – вони останній дзвінок почули вперше, перейнявши своєрідну естафету. Тож вони і декламували вірші, і виконували музичні композиції, в яких – прощання зі школою, подяка вчителям і батькам, побажання на майбутнє.

Під час свята хвилиною мовчання було  вшановано усіх героїв України, хто поліг на фронтах Другої світової війни, під час революції Гідності та в зоні проведення антитерористичної операції, а на завершення – одинадцятикласниками та першокласниками були покладені квіти до Братської могили та Обеліску слави. Патріотизмом, любов’ю до рідної землі був пронизаний весь захід.

Останнім дзвоником робота у школах не припиняється – відкриваються літні табори відпочинку. А у випускників свої турботи – їх чекає зовнішнє незалежне оцінювання, випускний вечір і вступ до вищих навчальних закладів.

Відділ взаємодії з громадськістю

апарату Уманської райдержадміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь