Про впровадження Єдиного регіонального порталу адміністративних послуг Черкаської області

Дата: 15.08.2018 15:34
Кількість переглядів: 1392

Відповідно до ст.17 Закону України «Про адміністративні послуги» надання адміністративних послуг в електронній формі та доступ суб’єктів звернення до інформації про адміністративні послуги з використанням мережі Інтернет забезпечується через Єдиний державний портал адміністративних послуг, який є офіційним джерелом інформації про надання адміністративних послуг в Україні.

Фото без опису

Мінекономрозвитку забезпечує функціонування Єдиного державного порталу адміністративних послуг та проводить роботи з його модернізації і розширення функціональних можливостей.

Для спрощення процесу надання адміністративних послуг жителям області  регіональною програмою інформатизації Черкаської області на 2016-2018 роки «Електронна Черкащина»,  затвердженої рішенням обласної ради від 19.02.2016 № 3-13/VІІ передбачено  створення Єдиного регіонального порталу  адміністративних послуг Черкаської області.

 З цією метою надання адміністративних послуг (які можливо) переведено в електронний вигляд. Здійснено підключення органів влади до електронного документообігу.

Прийнято  розпорядження облдержадміністрації від 02.08.2018 № 586 «Про впровадження Єдиного регіонального порталу адміністративних послуг Черкаської області».

Завдяки порталу людина зможе не виходячи з дому замовити ту чи іншу адміністративну послугу. Для цього потрібно зайти в Інтернет на сайт Порталу ідентифікуватися у власному електронному кабінеті, заповнити заявку підписати її електронним цифровим підписом, прикріпити скановані копії документів та надіслати до виконавця. Результат надійде до замовника також через Інтернет на адресу кабінету.

Адреса порталу: http://admin-portal.ck.gov.ua

 Начальник відділу надання адміністративних послуг            Л.М.Ляховська


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь