Жителі округу незабаром матимуть осучаснений сервісний центр МВС

Дата: 17.08.2018 15:38
Кількість переглядів: 912

Під головуванням заступника голови Черкаської обласної державної адміністрації Ярослава Березаня сьогодні, 17 серпня, відбулася нарада щодо облаштування територіального сервісного центру Міністерства внутрішніх справ № 7142 м. Умань. Зважаючи на те, що цей РСЦ обслуговує не лише жителів Умані, а й Уманщини, Жашківщини, Маньківщини, Тальнівщини, було запрошено до спілкування очільників саме цих районів і об'єднаних територіальних громад.

Участь в нараді взяв і голова Уманської районної держаної адміністрації Євгеній Данченко.

Фото без опису

Звертаючись до присутніх, заступник голови ОДА Ярослав Березань зазначив, що наразі реалізується проект реорганізації територіального сервісного центру м. Умань з метою його осучаснення. Його вартість – 5 млн 300 тис. грн. Частину фінансових зобов’язань бере на себе обласний бюджет, інше необхідно доповнити субвенціями з районів. Проект масштабний і розтягнеться на 2 роки, тому за цей час абсолютно реально зібрати необхідні кошти, - наголосив Ярослав Березань.

Керівник Регіонального сервісного центру МВС Черкащини Володимир Андрущенко доповнив, що це буде пункт абсолютно нового зразка, із відкритими офіс-центрами, електронною чергою, одночасним прийомом 5-6 осіб та значно розширеним переліком послуг, порівняно з його застарілим попередником МРЕВ. Окрім того, оновиться технічне забезпечення за рахунок державного бюджету. Такий РСЦ уже побудовано в місті Черкаси, і жителі інших місцевостей також заслуговують отримувати послуги на належному рівні.

Очільник Уманського району Євгеній Данченко висловив підтримку проекту, зазначивши, що він буде надзвичайно корисним для людей. «Сучасність, зручність, відкритість – саме таким критеріям і мають відповідати державні установи європейського зразка», - сказав Євгеній Михайлович.

 

Відділ взаємодії з громадськістю

апарату Уманської РДА



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь