Відбулося засідання міжвідомчої комісії з питань протидії корупції, детінізації виплати заробітної плати

Дата: 10.08.2017 15:43
Кількість переглядів: 796

Фото без описуОтримання якісних освітніх, медичних, культурних, соціальних та ряду інших послуг жителями громад можливе лише за наявності фінансового ресурсу як у районному, так і сільських бюджетах. Наповнення ж бюджетів залежить від того, наскільки платники податків будуть виконувати свій основний конституційний обов’язок – сплачувати своєчасно і в повному обсязі податки, нараховувати достойну заробітну плату найманим працівника. Саме ПДФО формує на понад 99% районний бюджет.

Такими словами відкрив засідання міжвідомчої комісії з питань протидії корупції, детінізації виплати заробітної плати, яка відбулася 9 серпня в приміщенні управління агропромислового розвитку, начальник фінансового управління Уманської райдержадміністрації Микола Івасюк, звертаючись до запрошених – керівників тих сільськогосподарських та фермерських господарств, по яких є ризики недоотримання до кінця року податку на доходи фізичних осіб.

Вцілому на засідання запрошувалося 25 товаровиробників, а також 6 представників сільських рад, в яких великий показник неподаних декларацій одноосібними користувачами земельними наділами. Але серйозно поставилися до цього питання лише одна Антонівська сільська рада і п'ять сільськогосподарських підприємств – СТОВ «СТЕП - 2000» (с. Степківка), ТОВ «Савіт» (с. Косенівка), ФГ «Панченкове» (с. Паланка), ФГ «Коваль О.І.» (с. Піківець), ФГ «ОЛВВІД» (с. Ятранівка).

З їх представниками провели розмову члени міжвідомчої комісії – зокрема, начальник Уманської податкової інспекції Володимир Сліпченко, начальник фінуправління Микола Івасюк, начальник відділу економічного розвитку і торгівлі Тетяна Солом’яна, начальник правління АПР Валентина Мовчанюк. Підприємці зобов’язалися відшукати шляхи ліквідації негативних явищ щодо сплати ПДФО та підвищення заробітних плат найманим працівникам.

До тих фермерських господарств і сільськогосподарських підприємств, які не виконають індикативний план, а саме – забезпечення відповідності кількості землі, що обробляється, до кількості найманих працівників, приведення у відповідність їх заробітної плати, – буде направлятися державний інспектор праці з перевірками щодо дотримання чинного законодавства. Таким було рішення міжвідомчої комісії.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь