Сили цивільного захисту Уманського району відпрацьовують імовірну надзвичайну ситуацію на військовій частині А/1588

Дата: 17.11.2017 15:46
Кількість переглядів: 826

Фото без опису

На виконання доручення Прем’єр-міністра України від 03.10.2017 №39053/0/1-17 про проведення тренувань органів управління цивільного захисту щодо дій у разі виникнення надзвичайної ситуації на арсеналах, базах зберігання озброєння Збройних Сил України за планом Державної Служби України з надзвичайних ситуації в перший декаді грудня 2017 року буде проведено тренування на складах озброєння військової частини А/1588.

З метою підготовки до проведення цього практичного тренування та відповідно до плану роботи ДСНС України 16 листопада в сесійній залі Будинку рад відбулася нарада з органами управління, силами та засобами цивільного захисту м. Христинівка, м. Умань та Уманського району під головувала керівник апарату Уманської районної державної адміністрації Наталія Сиротюк та за участі заступника директора Департаменту цивільного захисту ДСНС України Олександра Лещенка.

Як повідомила Віра Сакал, завідувач сектору цивільного захисту та оборонної роботи Уманської райдержадміністрації, у разі виникнення надзвичайної ситуації на території військової частини А/1588 у зону ураження потрапляє 10 км Уманського району. А саме це 4 населених пункти Паланської об’єднаної територіальної громади – села Паланка, Городецьке, Кочубіївка, Кочержинці.

Населення цих сіл потребуватиме  виконання заходів із екстреної евакуації. Безпечні райони визначені Планом евакуації населення та розпорядженням райдержадміністрації № 190 від 27.10.2017.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь